❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

POE switch PSW-205

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Star_Gate

Re: POE switch PSW-205

Příspěvekod Star_Gate » 13 years ago

Náhodou nějaký switche se neobjevily který by měly na 2 portech PoE, z jednoho by braly pro sebe a přeposílaly do druhýho pro Mtika? jde mi o něco do bytovek a paneláků. Napětí 18-24V.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

RB750U, jestli někdy bude
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Star_Gate

Příspěvekod Star_Gate » 10 years ago

Trochu bych oživil tohle téma. Co aktuálně používáte? Potřebujem plně POE průchozí switche na 18-24V 100Mbps do panelákových stoupaček 8-16portů. RB750UP tuším umí přijímat POE pouze na portu 1 a je to jen 5-port, my potřebujem ke každému zákazníkovi dát zdroj a krmit i RBčko na střeše.
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

velmi bych uvital RB2011 s napajenim aspon na portech 6-10 nebo lepe CRS125 s napajenim aspon na 8 portech ale mikrotik spí...skoda. ja pokud nekde tak sem pouzival stare switche Planet 8 port kde sem si pajenim propojil natvrdo napajeni x portu a pokud jeste nekde zustali nejake nasazene, slapou dodnes. TPlinky se moc neosvedcily. Naopak zklamal me RB750UP, ktery nevim proc nenastartuje ani sam pri pripojenem RB Groove, cca 40 M kabelu a 24V/0,8A zdroji. S pasivnim POE propojenim vse bezi jak z praku.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

LadaP

Příspěvekod LadaP » 10 years ago

vzal jsem pár kousků tohoto a zatím bez problému

http://www.wifihw.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=3052
0 x

xrff

Příspěvekod xrff » 10 years ago

to vypada zajimave tam,kde clovek nepotrebuje gigabit, a 5port toughswitch je malo, a 8port je drahej... ma to nejakej managment, nebo to ma proste natvrdo napajeny porty,ktery nejdou ani vypnout,ani restartovat?
0 x
--

Filip Rubák
F-site corp s.r.o.
e-mail: xrf(at)f-site.eu
GSM: +420 731 931 043

LadaP

Příspěvekod LadaP » 10 years ago

bohužel to neumní vůbec nic, jak píšeš má to natvrdo napájený porty. Nicméně po nasazení o tom nevím.

L
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 10 years ago

Ale zase Gbit verze by se fakt sikla nebo at konecne udela MikroTik treba RB951G s POE na vsech portech a budu stastny :-)
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 10 years ago

to by bylo super ale vic by semi libilo RB2011 s 5xPOE out. hlavne aby to nemelo limitaci nejakyma usmolenyma 5-10W per vystup, RB912 a nedejboze nove "ac" (RB953) dovedou papat az 25W. A neuskodilo by SXT s 2x LAN...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 10 years ago

TO mi povidejte... dneska jsem posílal kolegu na servis, protože jsem updatoval RoS z 5.26 na 6.24 a po tomhle updatu už ani za boha nenajel příjmací 711G musel tam kolega dát samostatný POečko.. fakt sem vytočenej... (NSka to utáhne většinou v pohodě, ale s RBčkama m si myslim, že tohle nebyl problém poprvé...) na ten switch jsem taky zvědavej....
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček