❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Maďarsko zdaní přenesená data na internetu

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Tomáš Nesrsta
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Maďarsko zdaní přenesená data na internetu

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 10 years ago

http://www.zive.cz/bleskovky/madarsko-o ... fault.aspx

Tomu říkám slovo do pranice. škoda že tam mají ten strop, u nás na síti jsou borci co dají za měsíc třeba 400GB. Nevim jak by se pak tvářili na fakturu za 1355,- :D
0 x
Bývalý ISP...

aliney

Příspěvekod aliney » 10 years ago

Danit se bude co? Co jde mimo Madarsko, nebo rovnou k elektromeru primontuji pocitadlo bajtu?
Nekde mam samolepku "Odecet internetu", koho by napadlo, ze to nekdy nejakeho debila napadne doopravdy...
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

okoun

Příspěvekod okoun » 10 years ago

není náhodou 1.4. ? to fe fakt fór
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

hapi

Příspěvekod hapi » 10 years ago

čtu už to na 3tim serveru a z každýho mám různé informace :-D

na jednom se psalo že to je jenom pro podnikatele.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 10 years ago

Jen pro podnikatele? kam je tim mireno jen pro podnikatele , to jako ja jako podnikatel v EK bych platil a pak si to rozfakturoval mezi lidi ... hele lidi moc tahate tenhle mesic mi musite dat vic ..... :shock:
0 x

reset

Příspěvekod reset » 10 years ago

to je nova obdoba FUPu .
Jsem ale zvedavej, jak budou resit, kdyz jim to nekdo nezaplati , neboli budou-li useri chtit po preneseni dat nad bud ustrihnout inet nebo ho omezit.
A pak zacnou danit i prdy .
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 10 years ago

reset píše:to je nova obdoba FUPu .
Jsem ale zvedavej, jak budou resit, kdyz jim to nekdo nezaplati , neboli budou-li useri chtit po preneseni dat nad bud ustrihnout inet nebo ho omezit.

OMG. Tohle přece nemá s FUP vůbec nic společnýho. FUP je jeden z prostředeků pro řízení kvality sítě a zachování/garance určitých parametrů. Nemá to se státem nic společného, je to věc operátora/vlastníka sítě.
Tohle je prachsprostá daň. Státní.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 10 years ago

Ideální stav rozhejbat stojate vody cen na trhu.. 8)
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

TTcko

Příspěvekod TTcko » 10 years ago

stepan.benes píše:
reset píše:to je nova obdoba FUPu .

OMG. Tohle přece nemá s FUP vůbec nic společnýho. FUP je jeden z prostředeků pro řízení kvality sítě a zachování/garance určitých parametrů. Nemá to se státem nic společného, je to věc operátora/vlastníka sítě.
Tohle je prachsprostá daň. Státní.

nebojme se to nazvat pravým slovem = debilita .. na jedné straně snaha o 100mbit ke každému a na druhé daň ? to moc nechápu... vždycky jsem si myslel, že se speciální daní tak nějak tlumí poptávka .. viz cigára, chlast, jiné drogy ..
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 10 years ago

no uplne jsem prestal chlastat pokazde co zvedli dan...
o tom jak sem nechlastal za prohibice ani nemluvim :-D

za dob vytaceneho pripojeni si taky clovek pockal "mimo spicku" a pak valil kilobajty a kilobajty co do rana stihl... odstihnou tim max.par duchodcu a nepracujicich socek, kteri na to proste nebudou mit
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

zajdee

Příspěvekod zajdee » 10 years ago

A proti dani z elektřiny protestujete, nebo už ji prostě berete jako fakt? Ta je navíc znovu zdaněná DPH a není zastropovaná. Je to svinstvo, ale státy asi už nevědí, kde brát.
0 x

milan.zelina

Příspěvekod milan.zelina » 10 years ago

Je to tak,
DPH a spotřební daně jsou úplně ve všem co používáme.
Politici vždy jen vymyslí jak dál utáhnout šrouby k ideálnímu 100% zdannění svých občanů.
Když to projde tak se postupně zavede daň na cokoliv (voda, vzduch, daň z přepychu...).
Už se těším, jak salámovou metodou hodní politici zlevní na dejme tomu 2Kč/GB a všichni budou spokojeni.
Časem to pěkně osolí a dosáhnou čeho chtějí. Vždyť to nařídil přece Eurosajuz, nebo kdo.
Lidi chvíli brblaj po hospodách a foréch a nakonec si stejně nechají nasrat na hlavu.
Z něčeho se ty sociální výhody, dávky pro netáhla, vyšší porodné, pastelkovné a hlavně zlodějiny papalášů platit musí.
Takže Vážení občané, držte huby, makejte, nic po nás nechtějte a hlavně plaťte, jinak půjdete do báně!
0 x

reset

Příspěvekod reset » 10 years ago

.. jak jednoduse si nasrat lidi
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/351567-madari-protestovali-proti-zdaneni-internetu.html

ted jsem koukal na muj trafik , cca 15GB/den :twisted:
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Kolombo

Příspěvekod Kolombo » 10 years ago

...ted jsem koukal na muj trafik , cca 15GB/den...

To máte tolik času koukat na filmy? Nebo zálohujte internet?
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)

Selič

Příspěvekod Selič » 10 years ago

A nebo je to ještě horší. To se takhle vypustí kouřová clona, ta na sebe strhne veškerou pozornost. A než se někdo vzpamatuje a uvědomí si, co se děje, tak šíbři udělají v klidu podraz ještě větší.
Jen si vzpomeňte na blob v Praze...

Politici vždy jen vymyslí jak dál utáhnout šrouby k ideálnímu 100% zdannění svých občanů.
Když to projde tak se postupně zavede daň na cokoliv (voda, vzduch, daň z přepychu...).
Už se těším, jak salámovou metodou hodní politici zlevní na dejme tomu 2Kč/GB a všichni budou spokojeni.
Časem to pěkně osolí a dosáhnou čeho chtějí. Vždyť to nařídil přece Eurosajuz, nebo kdo.
Lidi chvíli brblaj po hospodách a foréch a nakonec si stejně nechají nasrat na hlavu.
Z něčeho se ty sociální výhody, dávky pro netáhla, vyšší porodné, pastelkovné a hlavně zlodějiny papalášů platit musí.
Takže Vážení občané, držte huby, makejte, nic po nás nechtějte a hlavně plaťte, jinak půjdete do báně!
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."