❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Michael Burza /povodne hanacke.net/ - komunikacia
Michael Burza /povodne hanacke.net/ - komunikacia
tak po 3 dnoch musim konstatovat ze som velmi sklamany... boli sme dohodnuti na stretnuti koli obhliadke dvoch miest kde mali stavat stoziare... v stredu, nik neprisiel, streda, stvrtok aj dnes snaha o telefonicky aj mailovy kontakt a odozva NIC... takto som si osobne serioznu spolupracu nepredstavoval...
Naposledy upravil(a) asdewq dne 17 Oct 2014 21:48, celkem upraveno 1 x.
0 x
mohu jen potvrdit, uz 2 mesice po nich chci dil prihrady a spici na stozar a porad jen sliby ze dalsi a dalsi tyden. 

0 x
Jan Ptáček
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
vidite to ... a to se tu tak strasne nadavalo na Stepana Mysku z wfmetalu ... on ma sice sve slabe dny, ale vzdy vse dodal 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Viktor, rypes?
... ale ano mozem povedat ze Myska je v pohode niekedy nieco trva ale vzdy sa dohodneme. Koniec koncov za vsetko asi hovori ze aj o jednom z tych dvoch nedodanych stoziarov uz komunikujem prave s nim..
doplnenie:
Myslim ze sa cela vec uzavrela... podla mailu, ktory som dostal dnes vecer z hanacke.net vraj to bola sukromna aktivita jednotlivca a akosi ten sa na svoje dohodnute obchody evidentne vykaslal takze tolko k serioznosti

doplnenie:
Myslim ze sa cela vec uzavrela... podla mailu, ktory som dostal dnes vecer z hanacke.net vraj to bola sukromna aktivita jednotlivca a akosi ten sa na svoje dohodnute obchody evidentne vykaslal takze tolko k serioznosti
0 x
Prosim te rozved to, jaka soukroma aktivita?
Michael Burza to primo vyrabi a je to metalprojekt.cz a ne hanacke.net
Jak to teda dopadlo?
Chci tam neco brat, tak at vim.
Michael Burza to primo vyrabi a je to metalprojekt.cz a ne hanacke.net
Jak to teda dopadlo?
Chci tam neco brat, tak at vim.
0 x
Nám pan Burza vše dodal, dle dohody. Ale na druhou stranu co jste čekali po firmě co do dnešního dne nemá eshop ani web, který před x lety avízovali?
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net - Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí
http://www.doubrava.net - Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí
no tak takto... somnou p. Burza komunikoval z mailu s domenou hanacke.net a pouzival telefon, ktory bol v podpise tohto mailu t.j. mal som dovod usudzovat, ze sa jedna o hanacke.net ako take.... potom som komunikoval s niekym inym priamo z hanacke.net kde mi bolo povedane ze u nich uz nepracuje a bolo mi nepriamo naznacene ze bol "odideny" prave v dosledku takychto zalezitosti t.j. hanacke.net sa od toho distancuje.
A teraz k mojemu rozhorceniu: pred niekolkymi mesiacmi sme si s p. Burzom dohodli ucite podmienky pre konkretne riesenia stoziarov. Pred dvoma tyzdnami som sa s nim telefonicky dohodol, malo sa jednat o zakazkovu vyrobu a mimoriadne mi vyhovoval aj fakt ze vie tovar dodat aj s montazou (svojim sposobom toto bola vec ktora ma smerovala prave k nemu). Boli sme dohodnuti na tom, ze v stredu minuleho tyzdna t.j. 15.10.2014 pride osobne na predrealizacnu obhliadku (celkovo mali robit dva priehradaky s atypickym uchytenim). No a tu zacal problem... v stredu nik neprisiel ani sa nik neohlasil, stvrtok to iste, to som uz mailoval na jeho mail s ktorym som komunikoval lenze mail sa mi vratil ako nedorucitelny, telefon zvonil ale nik ho neberie. Naslednym patranim som zistil ze v hanacke.net uz nepracuje (preto ten nefunkcny mail) lenze tym padom som nanho stratil kontakt (neskor mi z hanacke.net niekto jeho mail preposlal aale opat bez odpovede) a za mna: akekolvek boli jeho pohnutky, akekolvek boli dovody jeho rychleho odchodu z hanacke.net bol som jeho zakaznik s ktorym mal dohodnuty kontrakt a tento nesplnil, nekontaktoval ma (kde sme aby zakaznik nahanal dodavatela?) je to uz skoro tyzden a nakolko riesenie potrebujem tymto to pre mna konci a dodavku uz riesim s niekym inym. Cakal by som ze aspon na zaklade tohto vlakna sa ozve ale do tohto okamihu sa nik neozval takze za mna asi tak...
A teraz k mojemu rozhorceniu: pred niekolkymi mesiacmi sme si s p. Burzom dohodli ucite podmienky pre konkretne riesenia stoziarov. Pred dvoma tyzdnami som sa s nim telefonicky dohodol, malo sa jednat o zakazkovu vyrobu a mimoriadne mi vyhovoval aj fakt ze vie tovar dodat aj s montazou (svojim sposobom toto bola vec ktora ma smerovala prave k nemu). Boli sme dohodnuti na tom, ze v stredu minuleho tyzdna t.j. 15.10.2014 pride osobne na predrealizacnu obhliadku (celkovo mali robit dva priehradaky s atypickym uchytenim). No a tu zacal problem... v stredu nik neprisiel ani sa nik neohlasil, stvrtok to iste, to som uz mailoval na jeho mail s ktorym som komunikoval lenze mail sa mi vratil ako nedorucitelny, telefon zvonil ale nik ho neberie. Naslednym patranim som zistil ze v hanacke.net uz nepracuje (preto ten nefunkcny mail) lenze tym padom som nanho stratil kontakt (neskor mi z hanacke.net niekto jeho mail preposlal aale opat bez odpovede) a za mna: akekolvek boli jeho pohnutky, akekolvek boli dovody jeho rychleho odchodu z hanacke.net bol som jeho zakaznik s ktorym mal dohodnuty kontrakt a tento nesplnil, nekontaktoval ma (kde sme aby zakaznik nahanal dodavatela?) je to uz skoro tyzden a nakolko riesenie potrebujem tymto to pre mna konci a dodavku uz riesim s niekym inym. Cakal by som ze aspon na zaklade tohto vlakna sa ozve ale do tohto okamihu sa nik neozval takze za mna asi tak...
0 x
Koukam, ze nejsem sám, kdo ma problémy. Ja důrazně doporuji dvě veci - jednak neplatte ani korunu předem a jednak si velmi důsledně zkontrolujte kvalitu dodaného materiálu (zejména krivost stojen, krivost svareni prirub).
Naposledy upravil(a) lukas dne 22 Oct 2014 22:28, celkem upraveno 1 x.
0 x
Lukas Kristek
ano, mam stejnou zkusenost - bral jsem v dobe kdy zacinal a ackoliv jednani bylo v poradku a i domluva a dodani dobra, tak s kvalitou (a hlavne krivosti/rovnosti) jsem nebyl spokojen.
Nyni jiz nekomunikuje a nevim, zdali jiny vyrobce bude schopen dodat stejne dily prihrad.. Samozrejme kazdy vyrobce umi dodat cokoliv, ale jestli to bude pasovat na prihrady dodane p. Burzou, to uz nezaruci nikdo...
Nyni jiz nekomunikuje a nevim, zdali jiny vyrobce bude schopen dodat stejne dily prihrad.. Samozrejme kazdy vyrobce umi dodat cokoliv, ale jestli to bude pasovat na prihrady dodane p. Burzou, to uz nezaruci nikdo...
0 x
Jan Ptáček
Priruby od Stepana Mysky stranove sedi, neni nutny delat redukci, ale musi se prevrat diry. V nasem pripade byla horizontalni odrychlka mezi jejich prirubami na jedne strane prihrady skoro centak, takze jsme k tomu museli dovyrobit jeste podklad. Mi to pripomina doby, kdy frajer v sikovkach drzi svarecovi prirubu a ten ji tam vari. Jinak si to nedovedu vysvetlit. Bohuzel v teto cenove kategorii je tezke sehnat nahradu.
0 x
Lukas Kristek