❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

S-FTP CAT.7a UV kabel

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
oscar
antispam: Ano

S-FTP CAT.7a UV kabel

Příspěvekod oscar » 11 years ago

Zdravim,

mám na vás prosbu. Kde sa da kúpiť kábel cat.7a uv na outdoor použitie v rozumnej cene. Mate niekto nejaky e-shop?

Ďakujem za pomoc.
0 x

blax

Příspěvekod blax » 11 years ago

0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 11 years ago

Pak napis jestli jsi uspel a za kolik.
Pred lety jsem u Pewnera na firme byl, rozprodaval nejaky pouzity racky a ptal jsem se ho za kolik prodava tu Cat7 :wink:
Netvaril se ze by ho tech 100 metru co jsem zrovna potreboval vytrhlo a pry si to mam koupit u prodejcu, kam dodava... :shock:
Ale to byla situace pred lety, mozna se neco zmenilo.
Jinak to neni (nebyl) primo vyrobce tech kabelu, rikal, ze si je nechava delat v Izraeli, nebo kde.
0 x

oscar

Příspěvekod oscar » 11 years ago

Pintero píše:Pak napis jestli jsi uspel a za kolik.
Pred lety jsem u Pewnera na firme byl, rozprodaval nejaky pouzity racky a ptal jsem se ho za kolik prodava tu Cat7 :wink:
Netvaril se ze by ho tech 100 metru co jsem zrovna potreboval vytrhlo a pry si to mam koupit u prodejcu, kam dodava... :shock:
Ale to byla situace pred lety, mozna se neco zmenilo.
Jinak to neni (nebyl) primo vyrobce tech kabelu, rikal, ze si je nechava delat v Izraeli, nebo kde.

Zdravim,

tak po registrácii mi dali 25,90Kc/1m, objednal som zaplatil a už len čakám na doručenie. Takže momentálne si myslím, že je to bezproblémov a majú dobré veci v e-shope takže odporúčam.
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 11 years ago

wifishop.cz (Vanco) prodava metr za 38,- Kc bez DPH. To je slusna marze.
0 x