Nechce sa mi stale nanovo nastavovat klientske sxt a po rozbaleni backupu sa obnovi vsetko okrem wireless...
Ostatne - compat, skript nefunguju....
Ako to riesite vy?
pri backupe to neobnovi preto lebo mi zmeni nazov wlan1 na wlan2...co nechapem ako....
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Obnova konfiguracie v SXT
export - compact pres terminal
ale bacha na verze, taky se mi vse neobnovuje korektne pokud mam zalohu z 5.25 tak na 6.10 to zlobi ! ( nezapina se chain 1, protocol uvazne na : unspecified misto any apod. )

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
tak tak treba mat vzdy rovnaku verziu..
PRi kupe maju sxt ver 5 a ked mas uz na bodoch zalohu z verzie 6 tak treba najprv prehrat najnovsi firmware a pak compact ide uplne v pohode.... Len tie chain treba dozapinat.....
PRi kupe maju sxt ver 5 a ked mas uz na bodoch zalohu z verzie 6 tak treba najprv prehrat najnovsi firmware a pak compact ide uplne v pohode.... Len tie chain treba dozapinat.....
0 x
Me funguji normalne i chainy.
Ideal je, ale mit wlan enable, nekdy to totiz vynecha jeji konfiguraci diky disable.
Ideal je, ale mit wlan enable, nekdy to totiz vynecha jeji konfiguraci diky disable.
0 x