What's new in 6.15 (2014-Jun-12 12:25):
*) fixed upgrade from v5 - on first boot all the optional packages were disabled;
*) fixed problem where sntp server could not be specified in winbox & webfig;
*) metarouter - make openwrt work on ppc metarouter again;
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 6.15
Na CCR1016-12G zatial 4 dni bez problemov. V 6.14 prestalo po urcitom case (den, dva) cez winbox vypisovat queue tree zaznamy, dali sa vidiet len cez konzolu pripadne web. V tejto verzii zatial tento problem nemam.
0 x
Nesnažte se odinstalovat balík wireless-fp . Zakáže vám to balík wireless a nejde už enableovat. Musel jsem dát downgrade na 6.13 a obnovit zálohu. Jinak 6.15 funguje, ale nesmíte udělat pitomost jako já... 

0 x
klienti 411, 711, groove OK. Na AP rb800, rb912 také OK
0 x
vecino píše:Nesnažte se odinstalovat balík wireless-fp . Zakáže vám to balík wireless a nejde už enableovat.
Odzkoušeno na stole a je to pravda
0 x
RB2011UiAS-2HnD
Updatol som to vcera z verzie 6.13
Nic v konfiguracii som nemenil - konfiguracia mi funguje bez problemov uz niekolko mesiacov.
Po update som zaznamenal:
- vymazalo mi skoro cele "Interface Statistics" - (Graphing)
Od vcera som zaznamenal:
- bezdovodne vytaznie procesora skoro na 100 percent (dialo sa to cez noc)
- nahodny restart pri prihlaseni cez winbox (zahlasilo volaco s watchdog) - dnes ked som sa skusil nalogovat
...vraciam sa na 6.13 ... ta bezala bezproblemovo
Updatol som to vcera z verzie 6.13
Nic v konfiguracii som nemenil - konfiguracia mi funguje bez problemov uz niekolko mesiacov.
Po update som zaznamenal:
- vymazalo mi skoro cele "Interface Statistics" - (Graphing)
Od vcera som zaznamenal:
- bezdovodne vytaznie procesora skoro na 100 percent (dialo sa to cez noc)
- nahodny restart pri prihlaseni cez winbox (zahlasilo volaco s watchdog) - dnes ked som sa skusil nalogovat
...vraciam sa na 6.13 ... ta bezala bezproblemovo
0 x
NV2 latence s novým wireless-fp balíčkem:

- Přílohy
-
- nv2.jpg (218.54 KiB) Zobrazeno 4460 x
0 x
na naistalovani 6.15 se mi rozpadl eoip tunel pres nstreme dual
navrat na 6.10 a vse ok

0 x
jaky RB ti zvlada vygenerovat tak vysoky TCP traffic ? ňáké čudné...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
jake RB / anteny, jaka dalka jak zasrany okoli ? 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))