❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Rozdelenie toku do viacerych kariet

Návody a problémy s konfigurací.
eKrajnak
Kontaktovat uživatele:

Rozdelenie toku do viacerych kariet

Příspěvekod eKrajnak » 11 years ago

Zdravim

Chcel by som spraviť. Mám jedno AP s jednou kartou na klasickom AP BRIDGE. A potom mám RB433 s 3 kartami. A potrebujem dosiahnuť čo najväčší tok cez Wireless medzi nimi. Skúšal som všetky 3 karty nastaviť na STATION a potom cez mangle označovať každý prvý, druhý a tretí paket. Každý MARK som potom púštal cez inú kartu. Ale nefungovalo to.
Viete mi poradiť nejaký transparetný spôsob? Dalo by sa na to použiť WDS alebo MESH?

Vďaka :)
0 x
Študent, programátor, sieťar ... #ccna_certified

Blažej Krajňák

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

tohle forum jde do pr*ele čim dál víc :roll:
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Dalibor Toman

Příspěvekod Dalibor Toman » 11 years ago

blazej44800 píše:Zdravim

Chcel by som spraviť. Mám jedno AP s jednou kartou na klasickom AP BRIDGE. A potom mám RB433 s 3 kartami. A potrebujem dosiahnuť čo najväčší tok cez Wireless medzi nimi. Skúšal som všetky 3 karty nastaviť na STATION a potom cez mangle označovať každý prvý, druhý a tretí paket. Každý MARK som potom púštal cez inú kartu. Ale nefungovalo to.
Viete mi poradiť nejaký transparetný spôsob? Dalo by sa na to použiť WDS alebo MESH?

proc by, proboha, 3 karty komunikujici s jednim APckem (jedna karta na AP) mely dosahnout na vyssi datovy tok nez jedna karta proti APcku? Predpokladam, ze na tom Ap nic jineho prihlaseneho neni...
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

jo to je pravda blbě sem si to přečet a už sem chtěl básnit o nstream a bondingu
ale pokud je to na jedno ap tak je to kravina jako kdyby 3 ožaly holky chtěly močit do jedné mušle která by byla vzhuru nohama

ale nic není blbuvzdorné
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 11 years ago

blazej44800 píše:Zdravim

Ak by boli 3 AP na jednej strane a 3 klienti na drujeh , tak by to mozno slo . Ale ty cakas ze ked pripojis na AP 3 klientov , tak bude rychlost trojnasobna ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uz chyba len vymysliet ako pripojit 1 klienta na 3 APcka a ocakavat ze bude UP trojnasobny , ehm :|
0 x

eKrajnak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod eKrajnak » 11 years ago

Okej beriem. Bola to blba otazka.
0 x
Študent, programátor, sieťar ... #ccna_certified

Blažej Krajňák

Selič
antispam: Ano

Příspěvekod Selič » 11 years ago

Uz chyba len vymysliet ako pripojit 1 klienta na 3 APcka a ocakavat ze bude UP trojnasobny , ehm

Tohle fungovalo naposled u Breezenetu. Když klient viděl 4 APčka, tam měl až 12MBPs místo 3.... :lol:
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."