chtěl bych se zeptat čtu na tom workshopu jestli by nebylo možné uvolnit pro isp pásmo pod 2,412GHz či nad 2,472GHz myslím, že by to bylo daleko lepší než nějaké indoor 5G a podobně protože pásmo 2GHz je velmi výhodné pro prostup překážkou.
chci se zeptat zasvěcencům do této problematiky jestli je to možné nebo to je bez šance a pásmo je využito už nějakou důležitou službou, díky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Workshop CTU? Uz o tom nekdo slysel ?
Re: Workshop CTU? Uz o tom nekdo slysel ?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
kdyz budes mit na tricku "LOBISTA" a v rukach tluste obalky s "vsimnym", tak ti mozna venuji chvili pozornosti
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Okoune, zeptat se můžeš a pozornost budeš mít v tu nanosekundu i bez nějaké obálky. Nemyslím že by to bylo v krátké budoucnosti 2-3let možné, aspoň co vím. Budeme rádi pokud se vůbec podaří uvolnit ta pásma v 5G (spodní,vrchní) do těch 2-3let a ani to asi moc realistické nebude. Druhá věc na Ntém místě věcí které by se musely pro otevření sejít je, jestli to bude za ty 3 roky vůbec k něčemu... .
Btw. jsem rád že těch míst bude víc.
Btw. jsem rád že těch míst bude víc.
0 x
no podívejte se na to tak že pásmo 5G není prostě moc vhodné pro AP kvůli vysoké frekvenci, tedy když se má něco uvolňovat tak proč ne v pásmu 2G
2,5G začíná LTE tedy do 2,5G by se dalo operovat což by nebylo k zahození a co pod 2,4G?
2,5G začíná LTE tedy do 2,5G by se dalo operovat což by nebylo k zahození a co pod 2,4G?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Když na to nechceš slyšet, tak se klidně optej. Stejně tam nakonec nepojedeš tak co.
0 x
přesně tyto příspěvky jsou na nic, nevím proč spekluješ jestli pojedu nebo nepojedu, pokud nebudu zrovna v nemocnici tak pojedu, to je jasný a jestli tam pojedeš ty tak to je mi úplně jedno...
0 x