❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

dotaz na orcave 1S10

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
kacer

dotaz na orcave 1S10

Příspěvekod kacer » 11 years ago

Prosim muze mi nekdo objasnit par veci z jednotky Orcave 1S10? Co konkretne vypovida GFP FCS Errors a GOF CHEC Errors ?
Přílohy
dotaz.PNG
dotaz.PNG (16.69 KiB) Zobrazeno 984 x
0 x

kacer

Příspěvekod kacer » 11 years ago

Jeste bych se rad zeptal, zda by mi nekdo nebyl schopen objastnit tento spektralni scan z jednotky. Respektive kdyby jej nekdo pred nej polozil, co vse by byl schopen o nem rict?
Přílohy
spektrum.png
spektrum.png (29.61 KiB) Zobrazeno 984 x
0 x

menicks

Příspěvekod menicks » 11 years ago

Není tam starý fw v té jednotce?
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 11 years ago

tak ten spektrak je strašnej to mužu říct moc se mi nelíbí to i UBNT má lepši spektrak
0 x

jf008

Příspěvekod jf008 » 11 years ago

Oba druhy errorů souvisí s chybující MW.O jaký druh erroru jde konkrétně bohužel z hlavy nevím,ale dalo by se snad dohledat.
Ze SpectrumScanu je vidět že ti na 8. kanále příjímá signál. Velmi pravděpodobně budeš mít v jednotce starý FW (jinak by ty tečky byli označeny příslušným číslem kanálu).
0 x