Caute,
zkouším teď místo svého oblébeného Chromu novej Firefox a nemůžu se s ním přihlásit sem na forum. Zadam jméno a heslo, napíše mi to hlášku že jsem byl úspěšně přihlášen ale stejně nejsem.
Setkal se s tím někdo?
Nějaké nápady?
Dělá mi to na jak na PC tak i na NTB. Oba nové instalace Firefoxu 26
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Přihlášení na forum přes Firefox
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z opery jsem odešel asi před 2ma lety právě na chrome, ala s tím mám problém že mi občas nenačtě, nebo blbě načte stránky třeba na idnesu a refresh nezabírá. Když si tu stránku otevřu ve firefoxu tak je OK. Ale zase se nepřihlásím sem na forum.
0 x
Bývalý ISP...
Zdravím,
mě začalo v poslední době haprovat přihlášení do fóra. Mám zatrhlé "automaticky", ale musím se pokaždé přihlásit ručně. Mozilla Firefox. Měnit nebudu.
mpcz, 14/12/2013
mě začalo v poslední době haprovat přihlášení do fóra. Mám zatrhlé "automaticky", ale musím se pokaždé přihlásit ručně. Mozilla Firefox. Měnit nebudu.
mpcz, 14/12/2013
0 x
Tomáš Nesrsta píše:Z opery jsem odešel asi před 2ma lety právě na chrome, ala s tím mám problém že mi občas nenačtě, nebo blbě načte stránky třeba na idnesu a refresh nezabírá. Když si tu stránku otevřu ve firefoxu tak je OK. Ale zase se nepřihlásím sem na forum.
tak to tipuju nebude problem v prohlizeci, ale nekde jinde... chrome pouzivam skoro od zacatku co je stable, na idnes chodim kazdy den (i vicekrat) a nikdy sem nezaznamenal problem s nedocitanim stranek, nebo tak neco...
0 x
Jan Ptáček
Na fóru možná problém nebude. Používám nejnovější Firefox, Linux, a popisovaný problém se nevyskytl.
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
Firefox 26.0 na win7 a všetko v pohode aj automatické prihlásenie
0 x
MTCNA, MTCRE, MTCTCE a furt toho viem málo
Já mam s tímto problém u tchýně. Přihlásím se, a stránka se má reloudovat na téma která mám ve sledování (odkaz z emailu), ale prd nejsem přihlášen - zase se objeví stránka pro přihlášení. Na tom samém PC v Chrome s tím není žádný problém... takže bych viděl na nějaké blbé nastavení ve Firefox...
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip, pomohlo.
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)