❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
-
spis si nekdo dal flašu borovičky kdyz to tam montoval 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
-
jarda.jezek píše:Možná to není borovice. Hádal jsem podle větví napravo.
A je to podstatné k danému tématu?
0 x
Je to podstatne, souvisi to s blizsim urcenim pouzite technologie.
Borovicove drevo je mekci a krehci, nez smrkove... jako bys vybiral mezi plastovym a kovovym stozarem.
Borovicove drevo je mekci a krehci, nez smrkove... jako bys vybiral mezi plastovym a kovovym stozarem.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
aliney píše:Je to podstatne, souvisi to s blizsim urcenim pouzite technologie.
a nejenom to ale i smrk má jiný kořenový systém než borovice
0 x
Zdravím,
zajímavý způsob, jak se dostat nad 8m bez stavebního povolení. Nebo myslíte, že je i v takových případech stavební a další povolení potřeba? Estetickou stránku bych vyjímečně ponechal stranou.
mpcz, 07.04.2014
zajímavý způsob, jak se dostat nad 8m bez stavebního povolení. Nebo myslíte, že je i v takových případech stavební a další povolení potřeba? Estetickou stránku bych vyjímečně ponechal stranou.
mpcz, 07.04.2014
0 x
-
Neřekl, za jak dlouhou dobu ten gigabit chce přenést ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
specifikoval 
1/2 roku tam a tam

1/2 roku tam a tam
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
normalne, dostane kopec shitovych nabidek kde je FUP vyssi jak 10g
je uplne normalni, ze lide nerozeznavaji rozdil mezi rychlosti pripojeni a objemem prenesenych dat
je uplne normalni, ze lide nerozeznavaji rozdil mezi rychlosti pripojeni a objemem prenesenych dat
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
A pak ze FTTH je trend posledni doby... http://mobil.idnes.cz/telekomunikacni-v ... ob_tech_jm
0 x
Jan Ptáček