❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Problem s prihlasenim na cinske stranky (aliexpress.com)

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
rado3105

Problem s prihlasenim na cinske stranky (aliexpress.com)

Příspěvekod rado3105 » 11 years ago

Zdravim, ludia sa mi stazuju ze maju problem s otvaranim aliexpress.com, co je cinska stranka a mam na nu odozvu okolo 200ms....byvava problem s prihlasenim...vam bezi ako?
Naposledy upravil(a) rado3105 dne 16 Mar 2014 11:02, celkem upraveno 1 x.
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

188ms, proc to resis ? rucim za to co mohu ovlivnit, svou lokalni sit, dal smolík...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

aliney

Příspěvekod aliney » 11 years ago

pcwifi +1 (185ms)
tyhle blbce co si mysli, ze ja muzu za cely internet uz natvrdo fakuju.. jede vam seznam? jede vam google? ano? tak nazdar

posledni pripad byla pani, ktere po odeslani platby v bance dloooouho najizdela stranka s potvrzenim ... nenajela.. timout 404. A platba probhle = me to nezajima pani. Nazdar. (zavirovany pc, technilk vyresil + 1200 do kasy)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

joker

Příspěvekod joker » 11 years ago

rado3105 píše:Zdravim, ludia sa mi stazuju ze maju problem s otvaranim aliexpress.com, co je cinska stranka a mam na nu odozvu okolo 200ms....byvava problem s prihlasenim...vam bezi ako?

Tak jim vysvetli, ze zkratka podmorskym kabelem to do ameriky faaakt rychleji nelze:

ImageUploadedByTapatalk1394934935.635253.jpg
ImageUploadedByTapatalk1394934935.635253.jpg (98.91 KiB) Zobrazeno 2093 x

Stranky nebezi v cine, ale v Silicon Valley:

ImageUploadedByTapatalk1394935055.175746.jpg
ImageUploadedByTapatalk1394935055.175746.jpg (100.82 KiB) Zobrazeno 2093 x

Teoreticky by mohl byt problem v ucpane zamorske konektivite tveho ISP, ping 200ms sam o sobe nemuze zpusobovat problemy s prihlasenim nebo bejakou pozorovatelnou latenci na webu (a tedy problem je zcela jinde nez v pingu), domnivam se ...
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 11 years ago

ani tak mi nejde o ping...ale o to ze mu blbne prihlasovanie...
0 x

ikk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ikk » 11 years ago

Řeším stejný problém. Ale vypadá spíše na chybu v prohlížeči (čti: neoptimalizované stránky) FireFox a Chrome nefungují, IE 11 bez problému.

Ale tyhle věci opravdu už řeším ve stylu:
Funguje vám seznam.cz?
ANO
Problém je u vás. Chcete si zaplatit výjezd servisního technika?
NE
Neshledanou.
0 x
Síť není jen internet ...

joker

Tak jim aspon porad, at to zkusi z jineho pocitace anebo tabletu ci telefonu, ty vetsinou nejde zavirovat
0 x

Bobb11

Příspěvekod Bobb11 » 11 years ago

Taky bych to viděl na vzdálenosti a také možného viru...Ať se zkusí jiné PC popř přes mobil jestli to jde. Pokud ti ale funguje seznam.cz a ostatní české stránky, tak je chyba u nich případně to je dáno tím, že jsi prostě od Číny vzdálený několik KM :D
0 x

joker

Bobe, ten server NENI v Cine :-)
Servery se casto umistuji co nejblize klientum... Viz RSJ a jejich servery (v pozici klienta:-) na burze :-)
0 x