❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nanobridge s limcem vs JRC-24EX MIMO ?

Problematika Ubiquiti hardware.
xrff

Nanobridge s limcem vs JRC-24EX MIMO ?

Příspěvekod xrff » 11 years ago

Zdravim,
mate nekdo moznost primeho srovnani Nanobridge M5 s limcem,bez limce a JRC-24EX MIMO (primadne JRC-24 MIMO) , pripadne zkusenosti?
dali jsme na nanobridge limce na jedno sajtu, a mam pocit,ze jsme si o moc nepomohli,bohuzel jsem nemel scany bez limcu. (nanobridge dva metry od sebe s limcema, mirici jinam o vic nez 90stupnu se slysi na -55, pricemz na jednom z nich je txpower 0 (na tom,na kterym jsem scanoval, na druhym plnej), ccq oproti predtim zustalo cca stejny
0 x
--

Filip Rubák
F-site corp s.r.o.
e-mail: xrf(at)f-site.eu
GSM: +420 731 931 043

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 11 years ago

osobne by som siel do jirousa, jednoznačne.
0 x

telleke

Příspěvekod telleke » 11 years ago

Už jenom proto, že NB svítí i za sebe díky tomu plastovému bazmeku, ve kterém je zapíchnutý ozařovač.
0 x

xrff

Příspěvekod xrff » 11 years ago

no stalo se nam ze i JRC jsme chytali zezadu na 8km :) , nedela nekdo kryt na zadni stranu NBR aby to tam nesvitilo?
0 x
--

Filip Rubák
F-site corp s.r.o.
e-mail: xrf(at)f-site.eu
GSM: +420 731 931 043

soooc

Příspěvekod soooc » 11 years ago

xrff píše:no stalo se nam ze i JRC jsme chytali zezadu na 8km :) , nedela nekdo kryt na zadni stranu NBR aby to tam nesvitilo?

Počkej na nanobeam :-)
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

nová verze mikrovlné trouby ? prijde mi ze maj vyslovene odpor k limcovym antenam, vsude jen ty svoje "talíře - ufa". Demontaz klasickych NB M5 v situaci kdy chci zarizeni odpojit a vymenit taky navrhovali u UBNT kdyz jeli v nejakym fetu, vcera sem jedno NB M5 sundaval ze stozaru a klel jak pohan...ze to nemuze byt jako u SXT nebo M10.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

mato1

Příspěvekod mato1 » 11 years ago

xrff píše:nedela nekdo kryt na zadni stranu NBR aby to tam nesvitilo?

my davame na na nanobridge limec a zadnu cast, teda ten plast striekame s tymto sprejom:
http://www.sos.sk/?str=371&artnum=33236 ... 0ml-emv-35

celkovo to pomoze velmi vela... spoje su stabilnejsie, ccq nepada pri zatazi a chytame podstatne menej bordelu z okolia a aj z vlastneho stoziara. samozrejme aj priepustnost sla hore.
0 x