Pěkný den,
mám v oběhu konkretni dva kusy RB493g. Ty se jednou za čas rozsypou že se musí přeinstalovat neinstalem. Je to normalni? Dodam ze nejsou na zalohovanem napajeni ale to by snad nemel byt problem. Na kondiky jsem koukal ale nejsou nafoukly ani vytekly. Mam je zkusit vymenit, nebo je to normalni?
Diky R.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RB493g
-
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
RB493g
0 x
žeRudolf Dvořák píše:Pěkný den,
mám v oběhu konkretni dva kusy RB493g. Ty se jednou za čas rozsypou že se musí přeinstalovat neinstalem. Je to normalni? Dodam ze nejsou na zalohovanem napajeni ale to by snad nemel byt problem. Na kondiky jsem koukal ale nejsou nafoukly ani vytekly. Mam je zkusit vymenit, nebo je to normalni?
Diky R.
Zdravím,
určitě vyměň, tím nic nepokazíš, ať tě to nepotká třeba až budeš na dovolené. Nemyslím si ale, že to je příčina. Zažil jsem mnoho vadných C, ale nikdy to nebylo provázeno ztrátou configu. Na 493 jsem přišel o zavaděč nebo FW pouze dvakrát a to když došlo omylem k napájení přes JACK i POE současně. Netinstall to vyřešil.
mpcz, 02.02.2014
0 x