Zdravím , potřeboval bych provést přeinstalaci přes netinstall u RB2011 a nevím co použít za kabel - pomohlo by zapojení konektoru RJ45 na RB2011. Mám redukci RJ45 na COM jestli použít křížený LAN kabel nebo nějaký typ.
Případně pokud to jde i bez něj tak radu jak.
Předem dík
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Netinstall a RB2011
-
pdahe píše:Zdravím , potřeboval bych provést přeinstalaci přes netinstall u RB2011 a nevím co použít za kabel - pomohlo by zapojení konektoru RJ45 na RB2011. Mám redukci RJ45 na COM jestli použít křížený LAN kabel nebo nějaký typ.
Případně pokud to jde i bez něj tak radu jak.
Předem dík
netinstall pracuje jen s ethernetem. vSechny rj45 redukce na RS232 jsou urceny pro zarizeni, ktere maji tu seriovku vyvedenou na RJ45 (lepsi switche - Cisco, HP, Brocade, Huawei,...).
Cili je potreba propojit tu 2011tku s PC obyc eth kabelem a postupem podle manualu ji resetnout tak aby zacala bootovat po siti z 'netInstallu'
0 x
Díky Ti moc, přišel jsem pak na to jak dál, teď už je vyzkouším naostro na RB2011 - problém s málo místem na flasch.
Ještě jednou dík
Ještě jednou dík
0 x