❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

EPS CyberPower

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
basty
Kontaktovat uživatele:

Re: EPS CyberPower

Příspěvekod basty » 11 years ago

http://www.deramax.cz/sinusovy-menic-na ... 55-c-1048/

edit:
Spis teda tato: http://www.thelektro.cz/products/menic- ... vka-jyins/ 600W verze neni moc k sehnani, ale i tak celkem pouzitelna cena za cistou sinusovku co to pise.

Co tahle UPS? Ma nekdo?
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 11 years ago

pani sa da nejak vypnut pipak na tej UPSke aby nepipala vobec?

dik
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 11 years ago

sroubovakem a cvikackama :)
0 x
Jan Ptáček

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 11 years ago

panove, po zkoumani ruznych UPS se klonim take k verzi, kdy si vyberu tu ktera parametry vyhovuje a z ni na drzouna klestema vyoperuju pipak :) sice zaruka v sakrech, ale za 6 let mi exlo jen malo UPS. Podstatne je to, ze to na pude na dome, kde mam AP bod nebude hulakat ve 2 rano.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 11 years ago

Možná nebude pípat, ale hučet bude :-) A s tí exnutím...po poslední vlastní zkušenosti s CyberPower, kdy po cca. 5 dnech od zavedení do provozu se něco uvnitř spálilo a přestalo fungovat, bych to necvikal hned. Spíše bych to nechat pár týdnu běžet, ať se to zahoří, a pak až kdyžtak cvikat.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

kdyz uz, tak vypajet a v pripade reklamace vratit zpet ... nicmene ty piezo pipaky jdou urcite i vypnout v sw :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 11 years ago

Můj zakoupený vzorek je CPS1000E, zátěž kolem 250W. Asi po 3 minutách začne hučet ventilátor a ani po dnu provozu se situace nezmění. Dejme tomu že to nějak funguje, no. (Zajímá mě, co bude dělat když bude zátěž 500W)
Dostal jsem tip, že mám hodit CP jako hlavní zálohu, a filtrovat to nějakou online upskou. Mám online od APC 2200. Zapojil jsem tedy CP, k němu 100AH baterku, a do CP zapojil smart upsku. Po zapnutí upsky a zátěže, začal opět ventilátor hučet. Po asi 5 minutách začal poprvé CB na chvíli pískat, a hlásil chod na baterie. To se dělo přibližně každých 5 minut, každopádně po třetím pískání se CB prostě vypl a nehodlal dál spolupracovat. Po opětovném nastartování se stalo naprosto to samé, jen první pískání začalo po delší chvilce. CB po zapnutí ukazuje vytížení 40%, tedy měl by v klidu zvládat, nechápu proč přepíná na baterii, když vstupní napětí je naprosto stabilních 238V.
Po zvýšení zátěže z 250W na přibližně 320W, CP vůbec nejde zapnout, po zapnutí jednou pípne, v APCčku 3x zacvaká jak se CP snaží nahodit napětí, ale pak zůstane CP vypnutá.
Nevím jestli mám nějaký vadný kousek, ale použití s upskou není funkční. Jelikož sám o sobě CP funguje, asi vadný není. každopádně můj závěr, vyhozených 6000kč...
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

měl bych dotaz, proč tu zde tolik řešíte jestli je výstup dobře vyfiltrovaný nebo není? odpálilo to snad někomu nějaké zařízení? Mám dojem, že je to podobné jako každá offline upska a za dobu co používám podobné upsky jsem nikdy neměl problém s tím, že by se někde něco podělalo, takže trochu nechápu hysterii kolem toho, nicméně mě poučte pokud se mílím a je to opravdu tak nebezpečné nasazovat do provozu. Díky
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

net.work
Kontaktovat uživatele:

jede mi na tom cely kostelni sajt, docela velky.. Nevim o tom, krome toho ze 1-2x za rok se to proste zblazni, nevim proc...
0 x
Jan Ptáček

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 11 years ago

okoun: no, kromě jistých nepředvídatelných zbláznění se, to zřejmě ničemu nevadí :)

net.work: takže Ti nevadí, když se site 1-2x ročně zblázní a přestane jet? Nevíš proč se to zblázní? Podívej se na cenu, a k čemu je to primárně určeno ;)
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

ale ano, vadi mi to a duvod neznam... mam v planu to hodit na reklamaci, ale nejak na to jeste nebyl cas - snad ted pres vanoce...
0 x
Jan Ptáček

midnight_man

takze finalne co tu citam...takyto kram veru na siet nedam.

Bereme toto:
http://www.bystrican.sk/product/sk/ZZS-300W-12
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

hezke to bych bral ve variante 24 volt nebo 48 volt a 1000W nebo 2000W ... ale kde to koupit ? tam maji v tom shopu vse jen 12volt .. a do 600w
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

midnight_man

no v tej tabulke pisu aj vykonnejsie modely, len v shope nie su. napatie akumulatora to pise 12/24/48 tak neviem :)
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 11 years ago

připadá mi to jako když jdeš z bláta do louže. Těhle věcí se po netu prodává spousta tak snad bude fungovat dobře.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků