Snad mne nevykostite.
Nevim si rady jak se zbavit Pop up reklamy , je to na Idnesu a souvisejicich webech.
Vyskoci okno a pta se eslipak vidim Osmicku a dalsi podobny hovadiny mne obtezuji.
A po 20.ti minutach googleni sem nic kloudneho nenalezl jak se Popup reklamy zbavit., Mam Win7. AVG free.
Firefox
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vidite Osmicku ? Pop up na idnesu
-
- Kontaktovat uživatele:
A kde ta popup reklama "vyskakuje"?
Co máš za prohlížeč?
Vyskakuje jen a pouze na idnesu?
Já něco podobného nedávno řešil ve FireFoxu v Linuxu... A byl to nějaký "zmrvený/napadený" profil ve FireFoxu. - http://www.abclinuxu.cz/poradna/linux/show/384502
Co máš za prohlížeč?
Vyskakuje jen a pouze na idnesu?
Já něco podobného nedávno řešil ve FireFoxu v Linuxu... A byl to nějaký "zmrvený/napadený" profil ve FireFoxu. - http://www.abclinuxu.cz/poradna/linux/show/384502
0 x

Nacetl jsem si idnes bez adblocku a je mi z toho zle, kdyz pomyslim, ze nekdo ty stranky prochazi tak jak to "autori" chteli.
Z toho musi jednoho trefit nez najde informaci v te tune reklam.
Kazdopadne mi tam nic nevyskakuje. Udelej screenshot

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Firefox, Linux - AdBlock řeší bez problému. Na české "zpravodajské" weby snad bez AdBlocku nemá ani cenu chodit.
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
chrome adblock resi hodne starosti....
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
Taky si u klientů občas připadám jako kdybych byl z jiného světa. Mám všechny prohlížeče přes proxy, která mi to filtruje a už jsem si hodně odvykl.
Je fakt, že většina poskytovatelů obsahu nemá soudnost a těch reklam je ve stránkách čím dál víc a nejvíc mě serou popupy. Teď jsem u jednoho klienta narazil na 2 bannery pod sebou v topu stránky.
Každopádně, na idnesu bez adblocku žádný popup nemám.
Je fakt, že většina poskytovatelů obsahu nemá soudnost a těch reklam je ve stránkách čím dál víc a nejvíc mě serou popupy. Teď jsem u jednoho klienta narazil na 2 bannery pod sebou v topu stránky.
Každopádně, na idnesu bez adblocku žádný popup nemám.
0 x
T-T