❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RB2011 - nastavení wifi

Návody a problémy s konfigurací.
ludvik

Re: RB2011 - nastavení wifi

Příspěvekod ludvik » 11 years ago

Dokud to nevyzkoušíš, tak to asi nezjistíš.

Nko je prostě vícecestné šíření, ne několikanásobné. A tobě u těch klientů bude prostě půlka "signálu" chybět (ne ve smyslu síly, ale obsahu). Nejspíš to nějak pojede, ale podle mě k ničemu. Možná se k tomu vyjádří i někdo, kdo do toho vidí opravdu pořádně, to já nejsem.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 11 years ago

ludvik píše:Dokud to nevyzkoušíš, tak to asi nezjistíš.

Nko je prostě vícecestné šíření, ne několikanásobné. A tobě u těch klientů bude prostě půlka "signálu" chybět (ne ve smyslu síly, ale obsahu). Nejspíš to nějak pojede, ale podle mě k ničemu. Možná se k tomu vyjádří i někdo, kdo do toho vidí opravdu pořádně, to já nejsem.

MIMO ma samozrejme smysl i pro non-MIMO klienty, protoze tento si muze vybrat ten chain, ktery ma lepsi signal. To ma hlavne smysl v pripade, ze jsou anteny alespon trochu ortogonalni, pokud jsou rovnobezne, je to asi dost k nicemu (to plati u IMO obecne)
0 x