Ahoj,
mam mikrotik na CF katrě, ale starou verzi 2.9.4 a potřebuju upgrade key.. ale to tlačítko "upgrade key" nefunguje. Zkoušel jsem pár návod na internetu, ale bez úspěchu. Nevím co s tím.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mikrotik na CF kartě Upgrade key
- klobasanet
klobasanet píše:Nevim jesi to bude fungovat s tvojí cracklou 2.9.4)
ta neni cracknutá... mam jí zaregistrovanou na mikrotik.com
jen nevím jak to udělat abych o tu licenci nepřišel.
0 x
Regnout na mikrotik.com vyhodit licenci z rosu, nahrat posledni 2.9.x vratit klic, restart a pak by melo svitit upgradable to 3.x tak nahrat 3.30 aktualizovat klic a pak muzes zas dal..
0 x
Daniel Tasáry
dantasik píše:Regnout na mikrotik.com vyhodit licenci z rosu, nahrat posledni 2.9.x vratit klic, restart a pak by melo svitit upgradable to 3.x tak nahrat 3.30 aktualizovat klic a pak muzes zas dal..
Dik za radu, ale nepovedlo se. Odstranil jsem licenci a system už nenaběhnul. Jde nák obnovit pomoci key klíče co mam uložený nebo už jsem ji ztatil.
0 x
Jestli to pC mas u sebe, tak se podivej proc nenajede, ja vim ze jsem to delal takhle nejak, mel jsem taky tu starou verzi, dokonce jsem jel z 2.8 > 2.9 > 3.30 > 4.x a pak az 5.x
Ten systém naject musí, ale bude hlasit třeba ze není licence ale mělo by se do nej jit pripojit.
Ten systém naject musí, ale bude hlasit třeba ze není licence ale mělo by se do nej jit pripojit.
0 x
Daniel Tasáry