❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

UPC zrychlí internet. Surfovat půjde rychlostí až 240 Mbit/s

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

UPC zrychlí internet. Surfovat půjde rychlostí až 240 Mbit/s

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

http://www.lupa.cz/clanky/upc-od-zari-vyrazne-navysi-rychlosti-pripojeni/

"Od začátku školního roku by měla vypadat nabídka UPC v oblasti připojení k Internetu následovně. V portfoliu zůstane tarif s rychlostí 5/0,5 Mbit/s. U ostatních tarifů dojde ke zvýšení rychlosti. Nově tak bude nabídka obsahovat tarify s rychlostmi 40, 120 a 240 Mbit/s směrem k zákazníkovi. U „nejrychlejšího“ tarifu stoupne také rychlost na upstreamu a to ze současných 10 Mbit/s na 20 Mbit/s. "

a co na to O2 ? nic :) uz leta nic...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

tak to by me zajimalo kde to upc fakt da ... tady v meste vytahnout dvacku je zazrak
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

pcwifi

mam znamyho v Brne - Medlanky, tedy okrajova cast, na CMTS Kénik a ze 120M tarifu dostane s prehledem 105M :) no vinohrady,liskovec,bohunice apod. tam to bude jiny kafe...lidi jak much na lejnu... treba O2 nasadi aspon 60M tarif, kdo vi...VDSL ma myslim celkem dost sily...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

xDSL je strasne otazka vzdalenosti a stavu kabelu od ustredny, takze samozrejme ze s ustrednou za zady pojede uzivatel jak das ... ale x set metru nedej buh km ... uz to bude jine ... co se upc tyka, tak je to zrejme mesto od mesta, taky dost zrejme stav koaxu atd :)
0 x
- programming
- development
- education

Adolf.Shitler

Příspěvekod Adolf.Shitler » 12 years ago

Díky uvolnění pásma po analogové TV není u UPC problém těch 240Mbps protlačit všude. Ale praktické využití je samozřejmě takřka nulové.
0 x

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 12 years ago

Adolf.Shitler píše:Ale praktické využití je samozřejmě takřka nulové.

No bohužel ty vepřové hlavy co vidí tyto čísla takto neuvažují a pak vyvolávají jakto že jim to z ulož to jede jen 300kB/s když mají třeba 20Mbit tarif :-D
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

tak tak ... ale ono je to logicke, neustale zvedani na strane klientu neresi takrka nic, pokud to servery nedavaji muze mit klient otevrenou jakou koli rychlost ...
0 x
- programming
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Viktor Novotný píše:tak to by me zajimalo kde to upc fakt da ... tady v meste vytahnout dvacku je zazrak

Na optice to nameris ale na straejch koaxech nevim nevim :roll:
Ale jak jiz receno k cemu ty sileny rychlosti kdyz je nikdo nevyuzije ... zacinam uvazovat ze dam unlimited tarif a kdo si co urve je jeho , uz sem to testoval na par vytizenejsich mistech a nikddy se jim nepodarilo dotlouct vysilac na max .. jako ažDSL tak udelam ažWIFI :mrgreen:
http://www.upc.cz/pdf/Cenik_internet.pdf jinak je fajn ze pisou malym pismem a az v kompletnim ceniku ze jsou to AŽ rychlosti .... a ze uplatnujou FUP
0 x

reset

Příspěvekod reset » 12 years ago

s FUPem jsem se u UPC taky setkal u jednoho znameho v praze ,
bylo sice pekne ze ma az 30Mb (nebo kolik), ale po par minutach vytizeni to spadlo na krasnych 5Mb :lol:

a to se sakra vyplati ,

bude super videt reklamy typu az 240Mb , ale o FUPu se uz z reklamy nic nedozvite , proste klasna blamaz na zakazniky
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

pcwifi

hadam ze nikdo nedela reklamu aby lidi odpudila ze...dneska se kazdy jisti..nekdo FUPem, nekdo agregaci, nekdo omezenim provozu v pripade pretizeni site apod., neni to nic noveho...koukam ze NetBox ma uz chvili 200/200, ale ta cena je ulet...2510kc, a dostupnost jen nekde...ni bych se nedivil ze jak mavnutim kouzelnyho proutku ze dne na den se dostupnost zmeni na celou sit a cena o pulku spadne...
0 x