Zdravím, mám takový dotaz, zdechlo mě AP teď řeším výměnu a chci se zeptat zda, když jsou připojeni klienti přes mac adresu jestli budu muset objíždět všechny klienty a všechny ručně chytit znovu.
Dík za radu nebo info
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Umřelé AP
Umřelé AP
0 x
Ano, jde zmenit MAC adresa vysilace. Je to hned na te prvni zalozce General u wireless.
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******
Ano ... u Mikrotiku.
U UBNT bys musel sáhnout do CLI. Ale jak, to ti z hlavy nepovím.
V každém případě tohle zamykání na MAC je v tomto oboru zbytečně práci přidělávající.
DRAKK píše:Ano, jde zmenit MAC adresa vysilace. Je to hned na te prvni zalozce General u wireless.
U UBNT bys musel sáhnout do CLI. Ale jak, to ti z hlavy nepovím.
V každém případě tohle zamykání na MAC je v tomto oboru zbytečně práci přidělávající.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
kde ze to je ? u UBNT M5 ?
DRAKK píše:Ano, jde zmenit MAC adresa vysilace. Je to hned na te prvni zalozce General u wireless.
0 x
Dovalil jsem ze sajtu, AP mrtvé není, jen mělo packet lost přes devadesát procent. Vyměnil jsem tam switch TP link TL-SF1005D za zyxel a je po problému. Ale každopádně se jdu zbavit u klientu těch mac adres.
0 x
sodar2 píše:... Vyměnil jsem tam switch TP link TL-SF1005D za zyxel a je po problému.....
na cem ze to stavite sit ? na kancelarskych srackach ? .... z toho jsme uz davno vyrostli
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
pozustatek z dob minulych, ale jelo to tam pro dva lidi uprostred pole dlouho v pohode 

0 x