Zdravím, tak jsme úspěšně nainstalovali UNI 10G, první testy proběhli ok na 90 Mbps (měřeno přes nástroj jperf), ale po zkoušení stahování dat ze samby ze serveru se objevil problém. Rychlost totiž hrozně moc kolísá, chvíli je to 90 Mbps, pak to spadne třeba na 10 Mbps a dál to kolísá. Nepovedlo se mi určit čím by to mohlo být. Jedině co mě napadlo, by bylo rušení, ale pokud dobře odečítám spectrum, tak to tady není. Co si o tom myslíte vy?
Jen ještě podotknu, že to musí být tím spojem, protože když připojím notebook přímo do switche co je na střeše a vede k serveru, tak je rychlost stálá a ok.
Díky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Konfigurace UNI 10G
Konfigurace UNI 10G
- Přílohy
-
- 1c.gif (24.44 KiB) Zobrazeno 3582 x
-
- 1b.gif (29.76 KiB) Zobrazeno 3582 x
-
- 1a.gif (48.47 KiB) Zobrazeno 3582 x
Naposledy upravil(a) Petr S. dne 14 Jul 2013 17:40, celkem upraveno 2 x.
0 x
..:: DobraSit.cz ::..
1
- Přílohy
-
- 1f.gif (30.14 KiB) Zobrazeno 3582 x
-
- 1e.gif (34.15 KiB) Zobrazeno 3582 x
-
- 1d.gif (26.08 KiB) Zobrazeno 3582 x
0 x
2
- Přílohy
-
- 2c.gif (24.86 KiB) Zobrazeno 3582 x
-
- 2b.gif (29.5 KiB) Zobrazeno 3582 x
-
- 2a.gif (48.57 KiB) Zobrazeno 3582 x
0 x
2
- Přílohy
-
- 2f.gif (30.5 KiB) Zobrazeno 3582 x
-
- 2e.gif (34.08 KiB) Zobrazeno 3582 x
-
- 2d.gif (26.49 KiB) Zobrazeno 3582 x
0 x
mimo topic, ale musim podotknout, že ten Summit má tak hnusný rozhraní :-/ 

0 x
Chybuje ti radio i eth. Byly ty pocitadla po nalazeni resetnute?
0 x
Lukas Kristek
Není to kvalitní odpověd,ale nemáš tam moc silne anteny ? Kdyz vidim tu silu signalu A pak když vypneš tu druhou stranu tak ten neni jine vysilani na stejnem kanalu ? Na tel dotaz do summitu to asi stoj. V sumkitech si muzes udelat loop smyčku, ktera ti prověří ktere radio chybuje.. Ale už je to dlouho co jsem to dělal a ted nechci ve špičce to zkoušet na zakaznících.
0 x
Myslíš přebuzený signál? No, zkusil jsem to vysílání stáhnout úplně na 0 W, Eb/no je teď stejné a signál na obou -46 RSSI. Zkoušel jsem přehazovat kanály a zároveň se koukal na spektrum. Na těch kanálech, co tam jsem, by nic být nemělo.
Nevíš, jak se dělá ten loop?
Nevíš, jak se dělá ten loop?
0 x
Resetnul jsem to po změně konfigurace teď. Tak tomu chvíli dám a pak to sem napíšu.
0 x
Tak chyby jsou nulové, ale to byly i předtím. Tamty se načetly nejspíš laděním. Běželo to takhle už minimálně dva týdny.
0 x
Pust tam nějaký provoz, který nebude litat přes limit a pošli pak screen s tou stats ethernetu. Buď blbe meris, nebo mas problémy s ethernetem, bych tipnul.
0 x
Lukas Kristek