❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SXT Lite5
Re: SXT Lite5
Včera jsem se dotazoval i4wifi, zda mají ješte skladem SXT Lite5 s L4 a odpověď z 3.4.2013 z 15:30 byla že je ještě mají. Dnes ráno jsem je objednal, tak uvidím jestli budou mít všechny L4.
0 x
Zatím toho vím o sítích méně, než bych rád někdy věděl... ale pracuji na tom :-)
Tak nove info. Kdo bude aktualizovat sw v sxt lite5 bude mit jen licenci L3 odzkouseno na 3kusech kde byla predtim L4 ...
0 x
Dnes přišla várka z IPmedia /252 Licence L4 i po upgrade z 5.22 na 5.24 zůstala. Fajn malý sektor 

0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******
-
DRAKK píše:Dnes přišla várka z IPmedia /252 Licence L4 i po upgrade z 5.22 na 5.24 zůstala. Fajn malý sektor
Dnes Ipmedia serie 252 ,verze v6.0rc13 , L4 zustala. Je mi to sice jedno, mam to jako klientskou jednotku, ale pro info.
0 x
tak uz vim kde je problem nesmi se dat v menu-licence update licence key pak to najede s L3 jinak po update na 5.24 zustava L4
0 x
Po nedostupnosti mi dorazila nová várka SXT lite5 a nachází se na nich L4 
Mám dotaz, nevíte jestli je L4 i u SXT lite2 ..tam by se mi narozdíl od lite5 hodila

Mám dotaz, nevíte jestli je L4 i u SXT lite2 ..tam by se mi narozdíl od lite5 hodila
0 x
Zdravím
Mam trochu problém s SXT lite 5 podle BT testu je přenosova rychlost 94Mbps , AP je 411GL s R52 kartou na něj je pripojen SXT ale rychlost
internetu neprojde vice jak 20Mbps, konektivitu máme 100Mbps. Je zapnutý N2 Ch0 je -52 Ch1 je -58 má nekdo zkušenost co by to mohlo způsobovat?
Nahrane jsou nejnovější FW 6.0, je to na vzdalenost cca 600m vysilaci antena na 411GL je UBNT titanium o tevrena na 90stupnu.
Mam trochu problém s SXT lite 5 podle BT testu je přenosova rychlost 94Mbps , AP je 411GL s R52 kartou na něj je pripojen SXT ale rychlost
internetu neprojde vice jak 20Mbps, konektivitu máme 100Mbps. Je zapnutý N2 Ch0 je -52 Ch1 je -58 má nekdo zkušenost co by to mohlo způsobovat?
Nahrane jsou nejnovější FW 6.0, je to na vzdalenost cca 600m vysilaci antena na 411GL je UBNT titanium o tevrena na 90stupnu.
0 x
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Na rc14 chodily - aspoň to teda svítilo. Já je nepoužívam...
Tomáš Nesrsta píše:Podarilo se vam rozchodit ty diody na signal?
0 x
6rc14, LEDky v pohode v defaultu chodi...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
ze ja si to neprecetl nez sem jel na montaz, jsem s temi LED dnes neuspesne laboroval, az doslo k fyzickemu napadeni SXT 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
ja sem s nima prave taky laboroval ale na 5.25 a tam defaultne nechodi a kdy je nam nastrkas pres system/leds tak u nich nejde regulavat sila signalu kdy maji/nemaji svitit.
0 x
Bývalý ISP...
Mě ty led chodily dobre s FW 5.19 ted po aktualizaci nevim...ono je asi stejne nejlepsi se ridit tim co pise
winbox ale na hrube naladeni asi dobre....spise me trapi ta prenosova rychlost
winbox ale na hrube naladeni asi dobre....spise me trapi ta prenosova rychlost
0 x
spise me trapi ta prenosova rychlost
Co tě na ní trápí?
- Přílohy
-
- SXT Lite
- sxt_lite.jpg (242.08 KiB) Zobrazeno 3232 x
0 x
goblajz píše:spise me trapi ta prenosova rychlost
Co tě na ní trápí?
Nevim na kolik jde verit Bandwith testu ale me to jede podobne. Jakmile vsak to pripojim do internetu nedostanu s toho vice jak 15-20Mbps ale pri bandwith na router ktery natuje do internetu ukazuje jednim smerem 90Mbps
0 x