Přesně tak, na čem jiným to testovat než na hokeji. Je to přesně to, kde to musí jet jak fik. U filmů a seriálu, kdyby se to seklo, tak to prostě člověk přejde. Jinak jsem zjistil to, že pokud máte na Cčku pár volných MB, tak se to pak samozřejmě sekne.
Jen nevím jestli je někde stanovena minimální konfigurace počítače k bezproblémovému chodu. Tam bych pak napsal několik GB free space.
Testuji to ode dneška a zatím OK.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
skoda ze to nejde v HD , u sportu by to fakt hodilo ,
koukat na CT4 Sport HD je uplne jina liga
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
reset píše:skoda ze to nejde v HD , u sportu by to fakt hodilo ,
mě tam maká po zapnutí balíčku HD
0 x
Laibir píše:Které programy mají v HD? Abych věděl do budoucna.
Momentálně je v testovacím balíčku 5 televizních programů v HD rozlišení. Jde o tyto kanály:
Nova HD
ČT Sport HD
ČT HD
Markíza HD
Prima Family HD
Jde očekávat, že vzhledem k zahájení vysílání ČT2HD v DVB-T, bude toto vysílání zařazeno i do sledovanitv.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Je potřeba rozlišovat, co všechno "máme v HD" a co všechno můžeme veřejně šířit. Obecně máme HD kanálů desítky včetně např. HBO... Licenci na šíření máme ale zatím pouze pro zmíněnou pětici (resp. šestici s ČT2).
0 x
tým sledovanitv.cz
Tak testuji cable tv. A moje message pro kluky ze sledováníTV - "Houston, we have a problem!" .
0 x
nejlepší by bylo kdyby sledovanitv.cz nabízelo speciální balíček programů, které se dají normálně chytit na DVB-t a nic víc, potom by se totiž ze zákona nemusel platit žádný licenční poplatek, protože dle zákona se platí za domácnost a ne za počet TV. Počet TV platí pouze firmy. Ty co chtějí víc tak ať si připlatí za další programy.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
David2006 píše:Tak testuji cable tv. A moje message pro kluky ze sledováníTV - "Houston, we have a problem!" .
Můžeš nahodit (kldině do PM), co je za službu? Taky bych si zatestoval

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zdravá konkurence je vždycky dobrá!
A co si mám představit pod tím generickým názvem "Cable tv"? UPC, RIO?
Asi nejsem sám, kdo by ocenil konečně nějaké relevantní informace místo výkřiků bez obsahu...
A co si mám představit pod tím generickým názvem "Cable tv"? UPC, RIO?

0 x
tým sledovanitv.cz
DarkLogic píše:Nepleteš si licenční a koncesionářský poplatek?
no platím já snad na DVB-t licencční pplatek? neplatím protože přijímam programy, které jsou volně zdarma, platím jen koncesi, to samé by mělo být u sledovánítv.cz
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks