❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
PtP 400m
Re: PtP 400m
Ze zkusenosti muzu rict ze kdyz buchly kondiky tak mi prdly jen u malejch vzduchotesnejch krabic nikde jinde se mi to nestalo
0 x
Selič píše:Nevim jak ubnt ale mam v siit jest eplno rb133c a ne a ne nejak odejit takze kdyz si penize ulozi na ucet tak na urokach zbohatne nez to odejde
SXT není RB133. RB133 byl poslední (ale taky první) z routerboardů, který se přibližoval industrial kvalitě. Od té doby je to kvalitativní sešup pouze směrem dolu.
+1
Do malé plastové krabičky jsem kromě Raspberry Pi žádnou elektroniku nezavřel. RB133 ještě neodešlo ani jedno a to mám kousky koupené těsně po uvedení na trh.
0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
Tak to ej pravda o 133 nevim ze existujou .... od doby nasazeni max prehravam verze a vic se nemusim starat ....
0 x
Sakryš, já u RB133 skončil na v3.30
Jakou max. verzi v nich máš? Škoda jen, že tazateli topicu nemůžem doporučit RB133, to už je přeci jen trošku out z hlediska rychlosti. Těch 20 mb by to dát mohlo ale sháněj a nasazuj na novou instalaci...

0 x
20M to neda, da to max tech 14... jinak verzi tam u nekterych starsich klientu pouzivam jakoukoliv 5.x (klidne i posledni) a mam to i na NV2 sektoru bez problemu...
0 x
Jan Ptáček
Já to mám na drát i bezdrát nasazeních kde mi stačí i 10M, ale potřebuju 100% spolehlivost.
Jinak na ten spoj tazateli bych doporučil Sextant. Uvnitř je (nebo aspoň zpočátku byla) klasika RB711, takže si to kdyžtak může vyměnit. RocketDish se vyhni obloukem, tváří se jakžtak ale horší krám jsem od dob straightcore a spol. v ruce neměl.
Jinak na ten spoj tazateli bych doporučil Sextant. Uvnitř je (nebo aspoň zpočátku byla) klasika RB711, takže si to kdyžtak může vyměnit. RocketDish se vyhni obloukem, tváří se jakžtak ale horší krám jsem od dob straightcore a spol. v ruce neměl.
0 x