Pánové, na Vámi opěvované platformě Nangu pracují desítky programátorů už několik let a výsledek? Ano, fungují jim nelineární služby, ale grafické prostředí je naprosto šílené, nepružné a zastaralé. Hloupé přidání loga je akce, za kterou musí poskytovatel platit a ne málo! Uživatelé mají možnost ve volné chvíli hrát hry jako HAD nebo TETRIS. V roce 2013!
Na Android si člověk z Google Play stáhne co se mu zlíbí, např. Angry Birds apod. Ta platforma je úplně někde jinde.
Když pro Android vyvíjíte aplikaci, spoustu nízkoúrovňových věcí už není třeba řešit, protože už je vyřešil systém - vývoj jde rychle dopředu a je levný. Každý kdo říká, že by se aplikace měla vyvíjet pro nějaké specializované zařízení na bázi Linuxu by si měl uvědomit, že by to bylo mnohonásobně (!) dražší a pomalejší. S našimi maržemi bychom takový vývoj museli přenést na zákazníka, tedy Vás, poskytovatele internetu. A teprve to by celou službu zabilo. Nemůžu si pomoct, ale názory některých lidí tady mi přijdou velmi naivní...
Mimochodem, mít doma obrovskou ATX bednu, ke které se "chodí na internet" už je i teď celkem přežitek. V budoucnu se bude internet konzumovat stejně jako televize dnes - z gauče v obýváku nebo telefonu/tabletu. Velmi pravděpodobně i bez nějakých set top boxů, všechno bude v televizi ála SmartTV. Zkuste se oprostit od předsudku, že na všechno je potřeba specializovaná krabička (se specializovaným ovladačem). Není a nebude.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
sledovanitv.cz píše:V budoucnu se bude internet konzumovat stejně jako televize dnes - z gauče v obýváku nebo telefonu/tabletu. Velmi pravděpodobně i bez nějakých set top boxů, všechno bude v televizi ála SmartTV.
Něco takového jsem tu chtěl napsat po těch příspěvcích řešících STB. Já si koupit novou SmartTV a přijít mi borec, že mi k tomu zapojí STB, tak ho kopnu do prdele. Nikdo si přece nekupuje novou TV, aby pak k tomu připojoval další krabku a měl dva dálkové ovladače pro ovládání jedné věci.
0 x
HDMI-CEC
mě to na raspberry fungovalo výborně s LG televizí. U bráchy na starší LG to už tak dobře nefungovalo. Co to postavit na malině? Jo android na to použitelnej bohužel neni.
mě to na raspberry fungovalo výborně s LG televizí. U bráchy na starší LG to už tak dobře nefungovalo. Co to postavit na malině? Jo android na to použitelnej bohužel neni.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
sledovanitv.cz píše:Pánové, na Vámi opěvované platformě Nangu pracují desítky programátorů už několik let a výsledek? Ano, fungují jim nelineární služby, ale grafické prostředí je naprosto šílené, nepružné a zastaralé. Hloupé přidání loga je akce, za kterou musí poskytovatel platit a ne málo! Uživatelé mají možnost ve volné chvíli hrát hry jako HAD nebo TETRIS. V roce 2013!
Na Android si člověk z Google Play stáhne co se mu zlíbí, např. Angry Birds apod. Ta platforma je úplně někde jinde.
Když pro Android vyvíjíte aplikaci, spoustu nízkoúrovňových věcí už není třeba řešit, protože už je vyřešil systém - vývoj jde rychle dopředu a je levný. Každý kdo říká, že by se aplikace měla vyvíjet pro nějaké specializované zařízení na bázi Linuxu by si měl uvědomit, že by to bylo mnohonásobně (!) dražší a pomalejší. S našimi maržemi bychom takový vývoj museli přenést na zákazníka, tedy Vás, poskytovatele internetu. A teprve to by celou službu zabilo. Nemůžu si pomoct, ale názory některých lidí tady mi přijdou velmi naivní...
Mimochodem, mít doma obrovskou ATX bednu, ke které se "chodí na internet" už je i teď celkem přežitek. V budoucnu se bude internet konzumovat stejně jako televize dnes - z gauče v obýváku nebo telefonu/tabletu. Velmi pravděpodobně i bez nějakých set top boxů, všechno bude v televizi ála SmartTV. Zkuste se oprostit od předsudku, že na všechno je potřeba specializovaná krabička (se specializovaným ovladačem). Není a nebude.
Pokud jsem si dobře všiml, o Nangu tu nepadla ani zmínka. Vím jak fungují aplikace na Android, vím jak se programují a zhruba mám tušení co obnáší vývoj klasického settopboxu. S vývojem pro dospělé zařízení nemáte očividně zkušenosti, doporučuji kontaktovat třeba tomiczecha, budete mile překvapeni.
Když už jste se do toho takhle pustili tak by bylo škoda se uzavřít na bastlení aplikace na Android, ono se časem úkáže kudy vede správná cesta.
Navíc jste doteď ani nedokázali doporučit žádný settopbox. Zkoušeli jsme aplikaci na Minixu, který nám byl doporučen jako "to nejlepší co můžete mít". Bohužel jsme ho museli po několika dnech nahrávání her a jiných aplikací resetovat do defaultu a spokojit se pouze s nainstalovanou aplikací sledovani.tv - takže vaše argumentování "Na Android si člověk z Google Play stáhne co se mu zlíbí" je trochu mimo, krabička je pak nepoužitelná.
Další věc co mě neskutečně srala bylo dálkové ovládání. Fajn, dá se koupit jiné, bezdrátové, klávesnicové, gyroskopické, blikající, ale už jen cena Minixu je 2500, když to porovnám se seťákem co nabízel Tomáš, tak to je skoro dvojnásobek (když připočtu dálkový ovladač).
Vaše názory chápu a respektuju je - co mi jiné, teď už jako zákazníkovi zbývá. Ale pořád to je jen služba do prohlížeče počítače. Jinak mi doporučte nějaké zařízení na kterém se dá služba využívat i v televizi, díky.
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hapi píše:HDMI-CEC
Nemáš krabičku, dálkový ovladač a hlavně nemáš vývojové prostředí, stavě od nuly by se dnes nevyplatilo. Z těchto důvodů mi malina nepřijde moc vhodná. Jen solidní krabička a dálkový ovladač zdvihne cenu nad cenu seťáku. Nehledě na to, že dálkový ovladač bys musel už bastlit, rsbrpi nemá žádný interface ke kterému by ses mohl out-of-box připojit připojit.
0 x
Windows what? Linux instead...
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nangu a) padlo b) jej beru jako typického zástupce řešení "set top box pro iptv".
Zmínka o desítkách programátorů, pomalém vývoji a trapných hrách není přehánění. Opravdu to tak je. Tyto programátory taky někdo musí zaplatit, což se odráží na licenčních politice Nangu.
Android není žádné bastlení, existují přece profesionální placené aplikace, třeba i z kategorie IPTV.
Minix byl první set top box, který jsme zkoušeli. Má šílený ovladač i stabilitu. Nikdo o něm nikdy netvrdil, že je to ten jediný správný. Máme asi další čtyři a další dva jsou na cestě. Aplikaci už dlouho testujeme na naprosto jiných boxech, kde funguje dobře (a ano, mají i skvělý ovladač a nestojí ani dva tisíce...). Proto se aktuální verze aplikace na Minix už ani neoptimalizuje. Řešení set top boxu není v produkční fázi a nikdo to nikdy netvrdil. Probíhá testování s většími partnery. Pokud jsem náhodou někdy slovo Minix utrousil, bylo to ve smyslu "aplikace poběží na boxech typu Minix". Nemůžu za to, že si jej všichni hned nakoupili
Po této zkušenosti už radši ani žádný box zmiňovat nebudu, protože to zřejmě přináší akorát problémy
Tomáši, promiň, většinou s tebou souhlasím, ale tady vidím, že opravdu nemáš tušení, kolik stojí licence pro multicastové platformy typu Nangu a jaká nesmyslná omezení to všechno obnáší. Kdyby to bylo jen trochu výhodné, už dávno máme sledovanitv.cz na Nangu nebo něčem podobném. Mnoho chytrých lidí ale usoudilo, že tudy cesta nepovede. Zkus nám věřit, že víme co děláme. Výsledek se dostaví snad za pár měsíců...
Vývoj vlastního řešení na jakékoliv nízkoúrovňové platformě je naprostá utopie (pokud chceme implementovat i nelineární služby, šifrování prémiových kanálů apod. a držet si nízké náklady a rychlý vývoj).
Zmínka o desítkách programátorů, pomalém vývoji a trapných hrách není přehánění. Opravdu to tak je. Tyto programátory taky někdo musí zaplatit, což se odráží na licenčních politice Nangu.
Android není žádné bastlení, existují přece profesionální placené aplikace, třeba i z kategorie IPTV.
Minix byl první set top box, který jsme zkoušeli. Má šílený ovladač i stabilitu. Nikdo o něm nikdy netvrdil, že je to ten jediný správný. Máme asi další čtyři a další dva jsou na cestě. Aplikaci už dlouho testujeme na naprosto jiných boxech, kde funguje dobře (a ano, mají i skvělý ovladač a nestojí ani dva tisíce...). Proto se aktuální verze aplikace na Minix už ani neoptimalizuje. Řešení set top boxu není v produkční fázi a nikdo to nikdy netvrdil. Probíhá testování s většími partnery. Pokud jsem náhodou někdy slovo Minix utrousil, bylo to ve smyslu "aplikace poběží na boxech typu Minix". Nemůžu za to, že si jej všichni hned nakoupili

Po této zkušenosti už radši ani žádný box zmiňovat nebudu, protože to zřejmě přináší akorát problémy

Tomáši, promiň, většinou s tebou souhlasím, ale tady vidím, že opravdu nemáš tušení, kolik stojí licence pro multicastové platformy typu Nangu a jaká nesmyslná omezení to všechno obnáší. Kdyby to bylo jen trochu výhodné, už dávno máme sledovanitv.cz na Nangu nebo něčem podobném. Mnoho chytrých lidí ale usoudilo, že tudy cesta nepovede. Zkus nám věřit, že víme co děláme. Výsledek se dostaví snad za pár měsíců...
Vývoj vlastního řešení na jakékoliv nízkoúrovňové platformě je naprostá utopie (pokud chceme implementovat i nelineární služby, šifrování prémiových kanálů apod. a držet si nízké náklady a rychlý vývoj).
0 x
tým sledovanitv.cz
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jinak uznávám, že set top box od tomcizech vypadá celkem fajn, ale objednávka na 1000 zařízení po 100 USD (investice 2M?!) za jednoúčelové zařízení, které může být za chvíli úplně k ničemu, by asi neprošla... 

0 x
tým sledovanitv.cz
Tomáš Břinčil píše:hapi píše:HDMI-CEC
Nemáš krabičku, dálkový ovladač a hlavně nemáš vývojové prostředí, stavě od nuly by se dnes nevyplatilo. Z těchto důvodů mi malina nepřijde moc vhodná. Jen solidní krabička a dálkový ovladač zdvihne cenu nad cenu seťáku. Nehledě na to, že dálkový ovladač bys musel už bastlit, rsbrpi nemá žádný interface ke kterému by ses mohl out-of-box připojit připojit.
vzal sem malinu, připojil hdmi, nandal na flashku xbmc, po zapnutí xbmc nahlásilo konekt HDMI-CEC a hotovo. Žádnej ovladač nepotřebuju protože to ovládám skrz ovladač k TV. Mě se to hodně líbilo. Na tupý přepínání programů je to ideální pokud to má bejt pouze jako zobrazovadlo streamu. Přiohni xbmc pro čtení streamů a hotovo

neříkám že to tak má bejt ale na HDMI-CEC bych nezapomínal.
Krabička.. na trhu je hromada krabiček... Vývojové prostředí... k čemu? potřebuju pustit jenom stream. Je to linux tak šup do toho. Nebo si nechat někoho zaplatit aby na to udělal kvalitního androida a máš vystaráno. Na netu nějaký androidi jsou tak je stačí dodělat nějakym kovanym linuxákem aby dobře zkompiloval androida a ovladače pro malinu a hotovo. Na netu jsou zdrojáky na celou malinu a hromada popisů co to je za hw. Naprosto průhledná platforma. Máš jednoduchou, malou, levnou krabičku za pár kaček. Kdo k tomu chce klávesnici, pořídí si jí. Díky HDMI-CEC neni povinná.
Moc dobře vim jak tyhle usb sticky s androidem potažmo mmc s androidem ala minix jsou krutě nestabilní když se od nich něco chce. Defakto sem neviděl žádnou levnou věc s androidem která by běžela ok. Tak proč si jednu takovou lepší věc neudělat. Jestli má na tu tv takový odběry tak se mu to za chvíli vrátí. Podle mě to celí padne na hubu díky těmhle v číně zbastlených androidů a MKxxx sticků na kterých by to spousta lidí ráda viděla běhat.
Taková tuna možností.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Je Hybroad kopie svedskych STB co napriklad pouziva Centrio ? Nebo jsou v necem vylepsene, jiny svab uvnitr ?
Sweeden Telecom STC-Zi3040 http://www.easytv.cz/integrovane-set-top-boxy/
Ty svedksy boxy jsou pomaly. Neumi scrolovat atd.
Ja to videl na vlastni oci a je to bida velebnosti, porad to pada, ale je mozne ze by Centrio nezvladlo midleware, a jejich STB v tom bylo nevine ?
Pred lety, v 2008 jsem dovezl z koreje STB Coship a uz tenkrat nam to fungovalo, dovezl jsem 5 kousku, bohuzel cela akce ztroskotala na tom ze jsem nebyl ochotny
investovat cas do dovozu, hledal jsem dodavatele v CR. Koukam ted na jejoich stranyk a nikam dal se nedostali, uz tenrkat umel jen mpeg2 format.
A dneska koukam a oni maji android LED TV (STB inside) kdyby to nekdo chtel sem dovezt, tak mi dejte vedet, ja se pridam.
http://www.coship.com/en/ProductList.aspx?id=82
Jinak zareaguji na Nangu platformu.
1) nangu ma jeden produkz ZDARMA, vydalo pred vice jak rokem reseni tv portal nPlay, ktere je free do 500 uzivatelu a pro dva kanly disponuje nPVR
2) nangu podporuji i Android, v Nangu si jsou vedomi tlaku, ktery napriklad vytvoril Sychrov net
3) postavit iptv ana motorolach a s provisiningem od Nangu konretne nPlay, jsme zvladli, idealni pro kazdeho kdo se chce s IPTV seznamit, vedle toho mame vlastni reseni,
je to jen prepinani v html spolu s EPG do motoroly a k tomu odkaz na zdroj streamu. Vlastne Tv portal v settopboxu je jen obycejna web stranka.
4) Porizovaci Cena STB VIP1003 je kolem 90 dolaru, v nekterych regionech je to jedno a ISP s tim nema problem, ja mam spolecne site s UPC, Centriem, nekde i s Riomedia, tedy boj o cenu mi nedovoluje dotovat IPTV (nakup STB), tedy fandim sledovaniTV aby vyklopilo svuj produkt na levnejsi koncove zarizeni
Ja to videl na vlastni oci a je to bida velebnosti, porad to pada, ale je mozne ze by Centrio nezvladlo midleware, a jejich STB v tom bylo nevine ?
Pred lety, v 2008 jsem dovezl z koreje STB Coship a uz tenkrat nam to fungovalo, dovezl jsem 5 kousku, bohuzel cela akce ztroskotala na tom ze jsem nebyl ochotny
investovat cas do dovozu, hledal jsem dodavatele v CR. Koukam ted na jejoich stranyk a nikam dal se nedostali, uz tenrkat umel jen mpeg2 format.
A dneska koukam a oni maji android LED TV (STB inside) kdyby to nekdo chtel sem dovezt, tak mi dejte vedet, ja se pridam.
1) nangu ma jeden produkz ZDARMA, vydalo pred vice jak rokem reseni tv portal nPlay, ktere je free do 500 uzivatelu a pro dva kanly disponuje nPVR
2) nangu podporuji i Android, v Nangu si jsou vedomi tlaku, ktery napriklad vytvoril Sychrov net
3) postavit iptv ana motorolach a s provisiningem od Nangu konretne nPlay, jsme zvladli, idealni pro kazdeho kdo se chce s IPTV seznamit, vedle toho mame vlastni reseni,
je to jen prepinani v html spolu s EPG do motoroly a k tomu odkaz na zdroj streamu. Vlastne Tv portal v settopboxu je jen obycejna web stranka.
4) Porizovaci Cena STB VIP1003 je kolem 90 dolaru, v nekterych regionech je to jedno a ISP s tim nema problem, ja mam spolecne site s UPC, Centriem, nekde i s Riomedia, tedy boj o cenu mi nedovoluje dotovat IPTV (nakup STB), tedy fandim sledovaniTV aby vyklopilo svuj produkt na levnejsi koncove zarizeni
tomcizech píše:Jedná se o mírně upravený Hybroad Z205 ( http://hybroad.com/index.php?option=com ... Itemid=196 )
Unicast to umí, resp. HTTP / HLS / RTSP / Bitband, kodeky nejsou problém.
Cena je individuální, záleží na počtu kusů, objednaných licencí ( WMA, DTS, Dolby, DivX jsou placené licence per kus ) a způsobu dopravy. Takže 60 - 100 USD. Minimální počet k objednání je 1000 ks.
Tady je malá ukázka, jen jsem zapomněl že mám zapálenou cigaretuhttp://www.youtube.com/watch?v=NdyAMpQf-3s
0 x
zubodravec píše:Je Hybroad kopie svedskych STB co napriklad pouziva Centrio ? Nebo jsou v necem vylepsene, jiny svab uvnitr ?
Testovali jsme tu toho spousty, Amina, Zyxel, Sweden Telecom, Albis, HiMedia a další. Rozhodně to není SWT STC-Zi3040, ten je postaven na mnohem starší verzi Broadcom 7405, 7230 je novinka vydaná v roce 2012. Navíc to byla nejspíše implementace od EasyTV a nic proti, je to bastl na Ekiohu v SVG s mizernou optimalizací, hlavně že to běží na všech stb s podporou SVG.
Co se týče šifrování kanálů tak to je opravdu složité téma, my máme implementovaný Verimatrix a Securemedia.
Nemám tu ambice tento set-top box nabízet k prodeji, jen jsme chtěli s Tomáše poukázat že existují i jiná řešení. Považovat Nangu za de facto standard v televizi je také úplně mimo. Existují free řešení i mnohem levnější. Nangu má opravdu kvalitní backbone jako nPVR systémy apod. GUI jim prostě moc nejdou.
Ohledně minixů, android boxů od čínských soudruhů a dalších krabiček. Toho je typický český přístup, ohneme něco co na to nebylo stavěné, hlavně že jsme ušetřili pár stovek ale investovali stovky hodin vlastního času. U televize je uživatelská zkušenost a stabilita primární a já bych si osobně takovýhle shit nedovolil dát zákazníkům.
My jsme šli cestou vlastního vývoje protože nangu a podobní chtějí příliš moc a vyjde nás levněji postavit vlastní řešení, nepotřebujeme bazuku na komáry.
0 x
Říkejte mi o bezdrátu co chcete ale drát je drát, resp. vlákno je vlákno :)
tom@iczech.net
tom@iczech.net
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
s tim ze ty boxy nejsou k tomu urcene bych uplne nesouhlasil, pokud je neco uz primarne prodavano jako TVbox s video/hdmi a kde jakym vystupem pro tv, s dalkovym ovladacem kde volis kanaly atd ...
jina vec je ale udelat komplet neco na linuxu jako takovem, s tou myslenkou si malinko pohravam, protoze bych pak nebyl tolik vazany na nektere pochody spojene se sychrovem, sorry kluci ale Vas zpusob reseni nekterych veci se me proste nelibi, ale to si proberu kdyztak s Ivanem sam ...
Jde hlavne o to, ze programator (ac ho tolik neznam, ale z komunikace to tak pusobi) je nejaky tipek co se boji udelat cokoli na co mu neda vedeni svoleni, i kdyz je to s vedenim domluvene on proste nehne prstem nez se zepta, pritom nakonec to bylo otazka pul dne udelat neco .. i kdyz stale rikal, ze nevi co s tim a jak ... tak nakonec to slo jak jsem rekl
toto je vec spis asi debaty s Ivanem, proste udelejme team lidi, zaplatme je ale proste udelejme neco na co budem hrdi
ne to nejak latat
jinak ted ten box jede uz druhy den v kuse a jede paradne
takze myslim, ze to dam v pondeli par kliosum 
jina vec je ale udelat komplet neco na linuxu jako takovem, s tou myslenkou si malinko pohravam, protoze bych pak nebyl tolik vazany na nektere pochody spojene se sychrovem, sorry kluci ale Vas zpusob reseni nekterych veci se me proste nelibi, ale to si proberu kdyztak s Ivanem sam ...

Jde hlavne o to, ze programator (ac ho tolik neznam, ale z komunikace to tak pusobi) je nejaky tipek co se boji udelat cokoli na co mu neda vedeni svoleni, i kdyz je to s vedenim domluvene on proste nehne prstem nez se zepta, pritom nakonec to bylo otazka pul dne udelat neco .. i kdyz stale rikal, ze nevi co s tim a jak ... tak nakonec to slo jak jsem rekl

toto je vec spis asi debaty s Ivanem, proste udelejme team lidi, zaplatme je ale proste udelejme neco na co budem hrdi

jinak ted ten box jede uz druhy den v kuse a jede paradne

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
S tim raspi si musim pohrat, vypada to velmi slibne.
JInak, zahledl jste nekdo tento STB ? Zni to super, podle popisku ...
http://www.mall.cz/domaci-multimedialni ... ve-solaris
JInak, zahledl jste nekdo tento STB ? Zni to super, podle popisku ...
http://www.mall.cz/domaci-multimedialni ... ve-solaris
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ano, a diky ale nechceme 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
evolve solaris je šrot.
0 x
- sledovanitv.cz
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, moc se mi nepozdává, kam se tato debata ubírá.
Vzpomínám s láskou na časy, kdy se objevilo sledovanitv.cz a všichni se mohli nadšením zbláznit kvůli streamované televizi v prohlížeči, popř. na Androidu. Čas pokročil, televizi ve Flashi berete jako samozřejmost a začínáte nadávat na špatně fungující set top box, který ale nikdy nikdo nikomu oficiálně nenabídl, ani neprodal.
Berte prosím službu sledovanitv.cz tak jak je, jak ji prezentujeme a (celkem úspěšně) šíříme mezi ostatní poskytovatele, tedy webovou televizi, popř. mobilní aplikaci pro Android.
Vývoj set top boxu pokračuje, ale zatím není v produkční fázi. Radši k tomu už nic nebudu dodávat...
Viktore, že jsi vzal iniciativu do vlastních rukou, nakoupil vlastní set top boxy, udělal si vlastní launcher a rád bys to nabízel klientům je tvůj boj. A teď jsi naštvaný na programátora, kterému se nechce implementovat něco v NAŠÍ aplikaci pro TVUJ vlastní set top box, který si koupil bez našeho posvěcení. Nedej bože, aby takových lidí bylo víc...
Rozumíš, kam tím mířím? To neznamená, že nebudeme poskytovat podporu pro žádný jiný stb než námi určený, jen je to prostě celkem nešťastná situace. Doufám, že si rozumíme.
Vzpomínám s láskou na časy, kdy se objevilo sledovanitv.cz a všichni se mohli nadšením zbláznit kvůli streamované televizi v prohlížeči, popř. na Androidu. Čas pokročil, televizi ve Flashi berete jako samozřejmost a začínáte nadávat na špatně fungující set top box, který ale nikdy nikdo nikomu oficiálně nenabídl, ani neprodal.
Berte prosím službu sledovanitv.cz tak jak je, jak ji prezentujeme a (celkem úspěšně) šíříme mezi ostatní poskytovatele, tedy webovou televizi, popř. mobilní aplikaci pro Android.
Vývoj set top boxu pokračuje, ale zatím není v produkční fázi. Radši k tomu už nic nebudu dodávat...
Viktore, že jsi vzal iniciativu do vlastních rukou, nakoupil vlastní set top boxy, udělal si vlastní launcher a rád bys to nabízel klientům je tvůj boj. A teď jsi naštvaný na programátora, kterému se nechce implementovat něco v NAŠÍ aplikaci pro TVUJ vlastní set top box, který si koupil bez našeho posvěcení. Nedej bože, aby takových lidí bylo víc...

0 x
tým sledovanitv.cz