❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Umí Dude posílat na mail události?
Umí Dude posílat na mail události?
Nikde jsem nenašel kde nastavit mail na kterej má chodit událost že APčko je down. Umí to dude?
0 x
soucez píše:Nikde jsem nenašel kde nastavit mail na kterej má chodit událost že APčko je down. Umí to dude?
samozrejme
nastav si v setingu/general SMTP + mail
potom si vytvor v notification pravidlo pro mail
0 x
level píše:soucez píše:Nikde jsem nenašel kde nastavit mail na kterej má chodit událost že APčko je down. Umí to dude?
samozrejme
A když nějaké Apčko bude down tak to pošle mail o tom Apčku, nebo se v každé ikoně daného Apčka musí nastavit extra?
0 x
soucez píše:level píše:soucez píše:Nikde jsem nenašel kde nastavit mail na kterej má chodit událost že APčko je down. Umí to dude?
samozrejme
A když nějaké Apčko bude down tak to pošle mail o tom Apčku, nebo se v každé ikoně daného Apčka musí nastavit extra?
v notification si vytvor treba K.O. klienti-AP1 , AP2 atd proste kolik potrebujes
a potom vytvor group ...neco treba klienti-AP1 zaskrtni si tam ten mail K.O.klienti-AP1 nebo AP2 jak budes potrebovat
u klienta si potom v services/ping/notification zaskrtni tu group (skupinu) do ktere spada
0 x