❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Re: vtipné fotografie
ale všeho moc škodí, pitvat tu video, že tam někdo drží v ruce RBčko, už mi přijde trochu moc 

0 x
Tak kvůli tomuhle poskytujeme internet - aby se pubescenti mohli chodit na youtube "inteligentně" bavit 

0 x
T-T
Viktore, odfocuji jen hodne zajimave sajty, ale koukam co kde kvete kdyz potkam jakykoliv sajt po ceste křížem křážem
mimo to jeste zfocuji BTSky a semtam lovim i nove
necitim se byt deformovany, jen vsimavy
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
To si ze me delas kozy ?
to je na Husove ze ? muj bejvalej zamestnavatel,,, oni porad funguji ?
ted koukam ze i to cislo co tam je bylo firemni co sem jednu dobu pouzival

ted koukam ze i to cislo co tam je bylo firemni co sem jednu dobu pouzival

svestka píše:Kvalitní zemnění přímo z "pětipsa", průchody skrz zeď přímo ven na terasu vedlejšího domu, elegantní rozplety datové i napájecí kabeláže. Majitele si po zoomu dohledejte sami![]()
http://193.19.179.231/external-sources/DSC_1242.JPG
0 x
Viktor Novotný píše:hele to je uplne normalni, nerikej, ze kdyz jdes treba se zenou nebo s ditetem na vychazku a vidis nejakou antneni zajimavost nebo prasarnu, ze se nekouknes nebo neodfotis ?
No nefotím, každý máme jinou úchylku, někdo čumí při procházce po ženských, já po anténách :)
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Ha brňák 
Jo, Husova. A asi fungují, i když k mojí radosti ne moc dobře

Jo, Husova. A asi fungují, i když k mojí radosti ne moc dobře

DrWiza píše:To si ze me delas kozy ?![]()
![]()
![]()
ted koukam ze i to cislo co tam je bylo firemni co sem jednu dobu pouzival![]()
svestka píše:Kvalitní zemnění přímo z "pětipsa", průchody skrz zeď přímo ven na terasu vedlejšího domu, elegantní rozplety datové i napájecí kabeláže. Majitele si po zoomu dohledejte sami![]()
http://193.19.179.231/external-sources/DSC_1242.JPG
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
Tak na to bych se mohl fakt zvysoka vys..t, když bylo venku tak krásně teplo, počasí pro jarních 10 jako stvořené :)
0 x
jeste nako rostenku na klin k tomu dozorovani
tady taky bylo cca 9° ale mhly apod. sracky, no nic moc...
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
- midnight_man
pcwifi píše:jeste nako rostenku na klin k tomu dozorovanitady taky bylo cca 9° ale mhly apod. sracky, no nic moc...
PW
Takého jedného som poznal , sám na dohlade u jedného nemenovaného operátora. No skrátka zašil sa s priatelkou niekde v budove a tam ju pretahoval , ale zrovna vtedy sa niečo zosypalo a samozrejme na dispečing sa nedalo dovolať ...
0 x