... preto som pisal co som pisal... samozrejme ak je aj na druhej strane NB tento pripad to na 100% nieje no a potom ostava uz len moznost ze to niekto otocil koli vyzarovaku alebo jednoducho pre to ze nevedel ako to "spravne" otocit
... preto som pisal co som pisal... samozrejme ak je aj na druhej strane NB tento pripad to na 100% nieje no a potom ostava uz len moznost ze to niekto otocil koli vyzarovaku alebo jednoducho pre to ze nevedel ako to "spravne" otocit❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
	vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
midnight_man: ano tolko hovori teoria aj sucasna prax, ale fakt v nejakej z prvych verzii 5tkoveho fw bol s tymto problem. Robilo to to ze sa to chvilu videlo, chvilu nie, potom sa to na  chvilu spojilo, odpojilo a tak dokola. V momente ked sa otocil ziaric bolo to razom ok  ... preto som pisal co som pisal... samozrejme ak je aj na druhej strane NB tento pripad to na 100% nieje no a potom ostava uz len moznost ze to niekto otocil koli vyzarovaku alebo jednoducho pre to ze nevedel ako to "spravne" otocit
... preto som pisal co som pisal... samozrejme ak je aj na druhej strane NB tento pripad to na 100% nieje no a potom ostava uz len moznost ze to niekto otocil koli vyzarovaku alebo jednoducho pre to ze nevedel ako to "spravne" otocit

0 x 

- midnight_man
mozes mat pravdu  takychto nasadeni mame velmi malo a bohvie aky je na nich FW.
 takychto nasadeni mame velmi malo a bohvie aky je na nich FW.

0 x 

Ja teda u Nanobridge resim aby byly obe strany natoceny stejne ale jinak otoceni resim spis podle toho abych videl na ledky a ne ze na manualu to maj nakresleny opacne nez na tej posledni fotce co tu byla

0 x 

- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hm, ledky jedine dolu .. jak jsou nahore a odlepi se ta pruhledna samolepka je to hned KO

0 x 
			..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
						- programming
- development
- education
tak nahoru sem je nikdy jeste nedaval ale spis kdyz je na stozar dobre videt ze strany hned treba z vylejzaku tak dam obe strany ledkama do strany a ne dolu

0 x 

Kvalitní zemnění přímo z "pětipsa", průchody skrz zeď přímo ven na terasu vedlejšího domu, elegantní rozplety datové i napájecí kabeláže. Majitele si po zoomu dohledejte sami   

http://193.19.179.231/external-sources/DSC_1242.JPG

0 x 
			UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
						Lepší než výhra ve Sportce :)
a ja si myslel, ze tydle turbo kokotiny dela uz jen 1 muj konkurent v mym kraji a jak tak koukam, stava se z nej bridil nizsi tridy, kupodivu stale ma po CR silnou konkurenci   

PW

PW
		0 x 
			Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát...  z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o))) 
						- 
				Tomáš Nesrsta
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Me psal vcera znamej co ma ode me internet:
ahoj pane tak jsem momentálně ve Strakonicích pracovně a užívám tu internet od STARNETU ! naštěstí jen na chvíli ale i tak nejhorší internet jaký sem kdy měl....
3x týdně volám já nebo kolegové na jejich technickou podporu nebo technikům děs běs....... o2 ani nemluvně a další........ škoda že ho tu nemáš taky nedá se tu hrát pořádně nic .... už se těším až budu zase na ......... a využívat služeb od tebe nejskvělejší nejlepčejší fakt !!!!!

ahoj pane tak jsem momentálně ve Strakonicích pracovně a užívám tu internet od STARNETU ! naštěstí jen na chvíli ale i tak nejhorší internet jaký sem kdy měl....
3x týdně volám já nebo kolegové na jejich technickou podporu nebo technikům děs běs....... o2 ani nemluvně a další........ škoda že ho tu nemáš taky nedá se tu hrát pořádně nic .... už se těším až budu zase na ......... a využívat služeb od tebe nejskvělejší nejlepčejší fakt !!!!!
		0 x 
			Bývalý ISP...
						- midnight_man
podobné ukážkové inštalácie dokážu pobaviť vždysvestka píše:Kvalitní zemnění přímo z "pětipsa", průchody skrz zeď přímo ven na terasu vedlejšího domu, elegantní rozplety datové i napájecí kabeláže. Majitele si po zoomu dohledejte sami

0 x 

1:37 - 1:40 ... zda se mi to, nebo je mi ta cerna krabicka nejak povedoma ? 
http://youtu.be/WH2mbwc159Y

http://youtu.be/WH2mbwc159Y
		0 x 
			kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
						- 
				Tomáš Nesrsta
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele to je uplne normalni, nerikej, ze kdyz jdes treba se zenou nebo s ditetem na vychazku a vidis nejakou antneni zajimavost nebo prasarnu, ze se nekouknes nebo neodfotis ?

0 x 
			..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- development
- education
						- programming
- development
- education