hapi píše:orcave ti taky dá slevu když vemeš během nějakýho období víc spojů.
jistě to také píšu, ale ne v takovém měřítku protože na tom mají menší vývary než alcoma.
hapi píše:orcave ti taky dá slevu když vemeš během nějakýho období víc spojů.
Viktor Novotný píše:ma cenu se s tebou hadat ? je to proste fakt, bud ho tak ber, nebo si to zjisti ... ale nezpochybnuj
... dobrou indicii by ti mohlo byt priznani p. Novaka, ze vyrobni naklady 1s10 jsou polovicni od nakladu Racom Ray... coz uz samo hovori za vse i kdybys do toho nevidel
okoun píše:já si myslím že nás dva už jen rozsousí insider, ten bude nejvíc vědět kolik stojí výroba spoje.
okoun píše:Promiň ale pro mě je losser ten kdo prodává věci o 200 procent dražšíať je to v jakémkoli odvětví podnikání. Bohužel tu není takový trh, který by to zakázal tuto barbarštinu. Vím moc dobře jeké to je, když tady vedeme cenové války už jen za blbej internet a když zjistím že si nějaká firma účtuje marže 200% tak se mi chce zvracet jak jim to projde. Ano toto není závist ale zlost!, protože všechno má své meze, ale toto je hodně. Takže už se těším až přijde někdo kdo to bude dělat hodně levně a kvalitně aby trochu zamíchal kartama a nedovoloval takto soudruhy vydělávat.
Toto musí nakrknout každého, kdo dře od rána do večera a má z toho nula nula jedna jen kvůli tomu že nechce být "hajzlík vydřiduch"
Toto není podnikání ale velká zlodějna.
Opakuji, kdyby alcoma měla spoje i za 300K a množstevní sleva by byla 30 tisíc na pojítko, tak bych se na ně nezlobil...
Bohužel zde ještě není plnohodnotý kapitalismus a stále se tu necení práce ale pouze jen spekulace.
Viktor Novotný píše::D takze by vyrobce mel prodavat svuj vyrobek za cenu soucastek ? ... pak si ale protirecis, kdyz rikas, ze si zde lide neceni prace ... prace je preci i vyvoj .. to neni tak, ze tam sedi banda tupych opic, tem prijde bedna s napisem A a napisem B .. tyhle dve smontuji a prodaji jako bednu C ...