❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
tomu rozumim, ale co je to casem ? mam mista kde je to takhle dve leta .. mozna dele, jsou to prvni bulety, k vyplaveni zatim nedoslo ... nekde jsem to zatahoval vulkanem, ale prijde me to fakt zbytecne .. nebavime se o nanobridgi kde je pruchodka vysmech, tady je ta gumka celkem schopna 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:tak jeste jednou : http://nas-net.org/sm/
v kostce :
- super vyresene chlazeni
- super vyresene prepetovky
no a rozebíral si někdy alcomu? asi ne když popliváváš toto, promiň ale alcoma je podobnej bastl....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rozebiral clovece a teda FAKT tam tohle neni .. ver tomu, ze se nebojim rozebrat cokoli 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:tomu rozumim, ale co je to casem ? mam mista kde je to takhle dve leta .. mozna dele, jsou to prvni bulety, k vyplaveni zatim nedoslo ... nekde jsem to zatahoval vulkanem, ale prijde me to fakt zbytecne .. nebavime se o nanobridgi kde je pruchodka vysmech, tady je ta gumka celkem schopna
Tak gumka časem (2-3roky) zteří a zateče tam. Radši bych dával N-koleno.
Pokud máte někdo fotky alcomy zevnitř tak je uploadněte at se můžeme také pokochat
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no uvidime co udela gumka po case .. 
fotky zkusim dodat ... tady v pc je nemam

fotky zkusim dodat ... tady v pc je nemam
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
v manuálu se píše směrem dolu nebo ne? u groove to tak tušim je.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Viktor Novotný píše:rozebiral clovece a teda FAKT tam tohle neni .. ver tomu, ze se nebojim rozebrat cokoli
to máš pravdu, ono tam totiž není žádné chlazení

co by jste také chtěli za dvojnásobnou cenu oproti jiným pojítkům, tam to neřeší, když něco nejde vymění kus za kus.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

a s tou dvojnasobnou cenou bych se uklidnil, srovnam li sve ceny, pak tedy nemam duvod bezet nekam jinam

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Jak jinak, že. Tady to pomalu o ničem jiným než o měření piňdíků není
Jinak k tématu . . . Taky to máme občas v podobnejch polohách už několik let. Určitě dýl jak 3 roky a nezateklo tam. To těsnění je silikonový, to se jentak nerozpadne . . .

Jinak k tématu . . . Taky to máme občas v podobnejch polohách už několik let. Určitě dýl jak 3 roky a nezateklo tam. To těsnění je silikonový, to se jentak nerozpadne . . .
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, ta gumka neni uplne marna 
a jinak nechci si tu merit pindika
ale nesnasim, kdyz tady nekdo pis bludy aniz by vedel co se ukryva ve stroji
za dobu co me znate uz muzete vedet, ze jsem docela pes na to, co si do site pustim ... takze to neni jen tak, kdyz napisu, ze je neco spatne ..

a jinak nechci si tu merit pindika

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše::D dobry pokus o vtip ... kazdopadne jsou pouzity prumyslove soucastky takze toho tepla neni tolik, to je kouzlo co ?
a s tou dvojnasobnou cenou bych se uklidnil, srovnam li sve ceny, pak tedy nemam duvod bezet nekam jinamkrome teda ericssonu ale to v lic pasmu, tam mame diky jinemu partnerstvi zajimavy nakup
dvojnásobná cena je a to že máš ty specielně jinou cenu to je věc jiná, několik lidí mi potvrdilo cenu podobnou, kteoru jsem dostal já a není to nic jiného než pořádná facka všem novým zákazníkům od alcomy a to není dobrá vizitka.
pokud se vrátím k tomu SDVčku tak není nic jednoduššího než to reklamovat jako cokoli jiného, nechci zde vypisovat všechny průsery, které měla kdy alcoma a od koho alcoma kopírovala... všechno to jsou jen stroje které jsou poruchové a záleží na tom jak kdo ty poruchy řeší, pokud alcoma přijede a do 10 min nahradí novým spojem, tak se jim nedivím že to chtějí hodně rychle ututlat.
mě nejde o to jestli je to alcoma či kdo, mě jde o kvalitu a parametry spoje a také i o cenu, cenu přehlížet nemohu a pokud alcoma dává cenu jakou dává, tak prostě si jí vzít nemohu, to oni musí moc dobře vědět a také se strašně divili proč že to nechci vzít od nich na splátky, dnes se každý diví, když si něco nevezmu na spltky, že jak je možný že na to mám našetřeno

no svtě je torchu naopak

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
co muzu rict, za me je proste alcoma dobra volba .. a dal to neresme nepatri to sem ..
pridam jednu vtipnou stranku vecera :

mozna to uz nekdo z Vas videl, me to pobavilo dnes
pridam jednu vtipnou stranku vecera :

mozna to uz nekdo z Vas videl, me to pobavilo dnes
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
okoun píše:mě nejde o to jestli je to alcoma či kdo, mě jde o kvalitu a parametry spoje a také i o cenu, cenu přehlížet nemohu a pokud alcoma dává cenu jakou dává, tak prostě si jí vzít nemohu, to oni musí moc dobře vědět a také se strašně divili proč že to nechci vzít od nich na splátky, dnes se každý diví, když si něco nevezmu na spltky, že jak je možný že na to mám našetřeno
no svtě je torchu naopak
Oni se nediví, že máš našetřeno, ale že nesmyslně pouštíš kapitál nákupem za hotové

Mě se třeba nelíbí, že všichni ti výrobci se pachtí za vyšší rychlostí spojů a nikoho nezajímá, že někdo může mít i dneska skromné požadavky. Rád bych si všechny last-mile spoje předělal na 10/17/24GHz a spousta z nich by si vystačila s 50Mb, ale koupit dneska novou 50Mb za adekvátní cenu je prostě problém. Takže musím vzít 100M jen tam, kde se mi to vyplatí, přesto že vím, že i tam mi bude ta kapacita minimálně 2 roky k prdu.
Připadám si, jako kdybych si šel pořídit do bazénu nafukovací člun, ale nakonec mě obchoďák ukecá k tomu, že si koupím jachtu, protože je jen o 20 tisíc dražší

0 x
T-T