❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Ovislink 5200 --- zkušenosti

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
net.work
Kontaktovat uživatele:

Ovislink 5200 --- zkušenosti

Příspěvekod net.work » 18 years ago

Zdrawím všechny,

chci se zeptat - máte už nekdo tento ovis někde nasazený (uvažoval jsem, že bych je daval ke kliosum)... Ovsem kdyz sem se docetl, ze to ma chipset Ralink, tak mi malinko spadl usmev... :roll: Tak sem kdyztak hazejte vase postrehy a nazory na toto AP.. Dikes
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 18 years ago

Nikdo nema zadne zkusenosti?? pro upresneni, davam jeste odkaz: http://www.vseprowifi.cz/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=4634&Level=16
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 18 years ago

0 x

FAny1000
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod FAny1000 » 18 years ago

no tak jserm ho zkusil facha divne,jekmile na nej zkusis ping tak se odpoji od vysilace.Ale od toho klienta kde ho mam vse chodi korektne a i rychle,horsi signal no celkove stoji to za ...... vracim
0 x
Nemám rád INTERNET................. :-)

Repkins

Příspěvekod Repkins » 18 years ago

:shock: Katastrofa!! Mamma Mia! Nebrat ani omylem!! První kus vůbec nešel přes web management nastavit. Po kliknutí na menu se začala načítat stránka a pak se načítala a načítala a načítala... až jsem ztratil trpělivost a šel to reklamovat, páč nepomohl ani novej fw. Druhej kus, co jsem dostal místo prvního se choval naprosto stejně!! Vzteky bez sebe jsem tam nahrál novej FW a ejhle!!! Vše chodilo jak mělo. Nasadil jsem to ke klientovi. To bylo kolem poledne. Signál -60. Večer už jsem od klienta měl signál -70. Ráno -80 a v poledne už -90 a po hodině to vypadlo uplně. Restart nepomohl. Přitom v Ovisu naměřím signál z AP 70%. Vrazil jsem místo toho WLA-5000 a v pohodě to jede. V práci na stole jsem tu 5200 testoval se stejným nastavením jako u klienta a vše šlapalo, signál OK, drželo to 3 dny connect. Ovšem s drobnou vadou, opět nefungovaly některý položky v menu, který předtím fungovaly. Stránka se načítá, načítá, načítá.... Konstruktérům se do tohoto přístroje evidentně podařilo implementovat prvky umělé inteligence a přístroj si žije vlastním životem :evil: A dělá vše pro to, abych se vytočil... Každopádně nedoporučuju to vůbec kupovat.
0 x