Leeonek píše:David2006 píše:Osobně si myslím stále to samé - články na IPV jsou poslední dobou silně zaujaté ať už pro pásmo 10.5GHz tak rádoby recenze na AirFiber. Nemám nic proti když recenze dopadne pro výrobek špatně, ale z IPV je na míle cítit Alcoma show.
Podívej, o Tobě je zase všeobecně známo, že jsi silně zaujatý proti všem výrobcům duplexních "opravduprofi" spojů. Každý jsme nějaký a máme svoje názory. Pokud je něco extrémně levné, tak pokud nejsi dnešní, víš, že to téměř vždycky to stojí za houby. V dnešní době je stále více firem které cpou na trh šmejdy v jakémkoli oboru a vydělávají na Takových jako jsi Ty.
IPV pouze upozorňuje na šmejdy a je jasné, že někteří se prostě budou do krve hádat a tvrdit, že jsou nějaké testy naprosto zmanipulované, nebo sponzorované konkurencí.
Pokud jsi si koupil například PBM10, chceš mi tvrdit že naplnila Tvoje očekávání a jsi s ní maximálně spokojen? U mě teda naprosto propadla, pokud bych jí nechtěl dát alespoň nějakou možnost aby mě přesvědčila o opaku, nikdy bych si ji nekoupil.
Nezkoušej o mě říct, že jsem zaujatý proti ubnt, nepatřím mezi kecálisty co jen frflají, a nikdy nic nekoupili. Naopak, jsem nenapravitelný optimista i přesto že mi leží skladem spousta marketingových sraček...
Ono to není jenom o tom, že je zaujatý, on dokonce neotálí do diskuze přispívat různými jmény, ale je natolik naivní, že si ani nezmění source cookie v prohlíčí a občas ani adresu.. Já s tím mám třeba daleko větší problém, než s tím, že někdo protěžuje kvalitní řešení..
Ale opravdu hoši vyčkejme na real life zkušenosti. Sám vím co jsou předvýrobní kusy a až moc dobře vím, že co kus to originál.. Vzhledem k tomu, že fw není něco 0.xy, ale 1. berte to jako první release..