❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

NANO M2 jako vysílání 2.4, problém s nastavením

Místo, kde žádná otázka není hloupá.
JeremyCZ

NANO M2 jako vysílání 2.4, problém s nastavením

Příspěvekod JeremyCZ » 12 years ago

Zdravím, rád bych si nastavil nano m2 jako vysíláni na wifi pro šíření signálu do zahrady, rád bych proprosil o nějaký funkční postup, veškeré mé snahy nefungovaly.
Nastaveni jako AP, na 20Hz je sice viditelné ale žádné zařizení se nepřipoji. Ani Mod router či brigde nefungoval, tak nevím, uploadoval jsem na nejnovější firmware a stejně mi to nepomohlo, Signál chci tahat ze switche, poradí mi někdo?
0 x

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 12 years ago

No vidim zase další člověk co si mysli že zapojim kabel a vše vyřešeno.

Jako prvni vec as budes mit zaply Airmax s tim si jina zarizeni nez ubnt neporadi- nepripoji se.

Dale si to nech v rezimu bridge, mozna i v rezimu WDS AP
Z toho swithe predpokladam dostavas automaticky adresy tak to dej do ubnt , vychozi adresu ubnt si dej nejakou na konci rozsahu te site napriklad posledni treba 192.168.1.254
Zadej si tam heslo , take doporucuji oscenovat kanaly aby jsi se vyhnul pokud mozno rusení -dej na nejslabsi kanal a nebo prazdny. UBNT nedavej zbytecne vysoko treba jen na balkon at nerusis ostatní.

Snad mi nikdo neukamenuje :-)
0 x

JeremyCZ

Příspěvekod JeremyCZ » 12 years ago

Neukamenuje a nejsem ten typ co zapoji kabel a hotovo, jen je tech kombnaci hodne a jen jeden chteny vysledek, diky a vyzkousim =)
0 x

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 12 years ago

Jeste dalsi vec co jsem si vzpomel.. Nekdy zlobi WiFi BGN , bylo nekde opravdu lepsi dat jen BG na obycejnou nano- S Nanmo M se to nekdy samo odpojovalo
0 x