mpcz: maximálně mám tři spoje za sebou a měl bych se dostat do 30Mbit.
hapi: Běží to v H.264, axis q6034-e
selic: to video prave beha v poradku a porad resime jen to ovladani, chtelo by to optiku, ale vsude to nejde
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
NSTREME DUAL v Nku
disk píše:mpcz: maximálně mám tři spoje za sebou a měl bych se dostat do 30Mbit.
hapi: Běží to v H.264, axis q6034-e
selic: to video prave beha v poradku a porad resime jen to ovladani, chtelo by to optiku, ale vsude to nejde
Zdravím,
to by mělo fungovat. Teďka jsem měřil MKT Btestem nahodilý spoj 1.300 m, sypání z Btestu omezeno na 20Mbit, ( kromě těch 20 Mbit z BT je na spoji i přirozený provoz):
Jen upozorňuji, že jak je známo, není 30 M jako 30 M. Některých 30 M dá spoji zabrat více, některých méně.
mpcz, 04/02/2013
- Přílohy
-
- Picture0016.jpg (108.09 KiB) Zobrazeno 1622 x
Naposledy upravil(a) mpcz dne 05 Feb 2013 09:51, celkem upraveno 1 x.
0 x
Šak taky říkám ovládání. Jsem řešil PTZ přes PPTP tunel. Dome kamery měly na ovládání rotátoru na desce enkodéru převodník na RS485 a byly s tím problémy.
Částečným řešení byla výměna routeru za výkonnější a aplikace QoS, kde řízení kamery mělo nastavenu nejvyšší prioritu a video mělo omezenu celkovou kapacitu, aby nezahltilo linku.
BTW: Souhlasím s dávno publikovaným názorem Outsidera, že kdo potřebuje tlačit víc jak 50Mbps, tak má mít na profipojítko a když nemá, tak by se měl zamyslet, co dělá blbě.
Když spočítám cenu instalace 10GHz a cenu komponent nstreme dualu a čas strávený "laděním" a servisem, tak první vychází lépe.
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
Kdyz se naucis v ntreme dualu delat spoje najdes i veci ktere kde kdo pouiva ale vsichni o nich verejne mlci
servis techto spoku je temer nulovej , pokdu neco neexne na bordu tak slapou jako z praku jediny co jsem kdy resil .. chciply trafo a zateceny konektory coz ej moje blbost kdyz sem ej spatne zaizoloval

0 x
A jde podle vas udelat dobrej spoj s rb433AH?
Nebo je lepsi RB435G (mozne dat kartu na opacnou stranu PCB)?
Nebo treba RB433GL (trochu jinal udelany PCB nez 433AH, ale karty stejne blizo u sebe)?
A nebo je lepsi ALIX?
K.
Nebo je lepsi RB435G (mozne dat kartu na opacnou stranu PCB)?
Nebo treba RB433GL (trochu jinal udelany PCB nez 433AH, ale karty stejne blizo u sebe)?
A nebo je lepsi ALIX?
K.
ppp76 píše:Kdyz se naucis v ntreme dualu delat spoje najdes i veci ktere kde kdo pouiva ale vsichni o nich verejne mlciservis techto spoku je temer nulovej , pokdu neco neexne na bordu tak slapou jako z praku jediny co jsem kdy resil .. chciply trafo a zateceny konektory coz ej moje blbost kdyz sem ej spatne zaizoloval
0 x
Na jakykoliv z nich udelas dobrej ns treme dual , ja jen narazil na problem kdyz sem pouzil nkovy karty s cm9 nebo obyc r52 mi to slapalo jedna basen
0 x
Takze na alixe ide dual nstreme bez problemov?
0 x
ano, ale ne v Nku, měl jsem ho v Nku a hrůza.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
já taky v Nku a nešlo. V Ačku šlo.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- midnight_man
No tesim sa, ze to tu konecne niekto povedal priamo Nstreme dual v Nku = NIE.
Spoje v Nku treba robit na 2x2 a hotovo. Ak chcete viac , kupte si AF24.

0 x
midnight_man píše:No tesim sa, ze to tu konecne niekto povedal priamo Nstreme dual v Nku = NIE.Spoje v Nku treba robit na 2x2 a hotovo. Ak chcete viac , kupte si AF24.
spoje v Nku sa robia....len nikto sa tu s tym nechce delit...nahmatkovo sa to tu spomenulo....je to velmi citlive od boardu, karty, pigtailov a vsetkeho...ale ide to...
0 x
nemám tu věci na otestování venku. Pravda je že by se asi takovej dual hodil ale kdo se s tim bude párat že? 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
midnight_man píše:No tesim sa, ze to tu konecne niekto povedal priamo Nstreme dual v Nku = NIE.Spoje v Nku treba robit na 2x2 a hotovo. Ak chcete viac , kupte si AF24.
Jasné , s tým spravíš 10 km spoj ako nič , že ?
0 x
rado3105 píše:midnight_man píše:No tesim sa, ze to tu konecne niekto povedal priamo Nstreme dual v Nku = NIE.Spoje v Nku treba robit na 2x2 a hotovo. Ak chcete viac , kupte si AF24.
spoje v Nku sa robia....len nikto sa tu s tym nechce delit...nahmatkovo sa to tu spomenulo....je to velmi citlive od boardu, karty, pigtailov a vsetkeho...ale ide to...
Jak nechce delit hned na zacatku vlakna sem se podelil

0 x
- midnight_man
Sak kludne vyhod 800€ za Nkovy dualNS spoj mne je to fukHatatitla píše:midnight_man píše:No tesim sa, ze to tu konecne niekto povedal priamo Nstreme dual v Nku = NIE.Spoje v Nku treba robit na 2x2 a hotovo. Ak chcete viac , kupte si AF24.
Jasné , s tým spravíš 10 km spoj ako nič , že ?

0 x