❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Priehradový stoziar a zateplena strojovna

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
hapi

Re: Priehradový stoziar a zateplena strojovna

Příspěvekod hapi » 12 years ago

vždycky ne :-)
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rouchi » 12 years ago

jak jinak to chceš udělat ?
jediné další funkční řešení bych viděl tak, dát pod to ten nejtvrdší extrudák, ale rozhodně bych to rpostě neupínal proti obyč polystáku... a i tak by jsi stejně musel vyříznout fasádu a pak by bylo jedno.. že bdue na držáku kondenzovat voda bych řek že nevadí, protože bude kondenzovat zvenku a tam pěkně odkape na střechu...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

Majklik

Příspěvekod Majklik » 12 years ago

Použít třeba ten bordel, co jsem odkazoval, který je k takovýmto montážím určen:
http://dosteba.cz/?a=polozka&id=10
Jinak jako teplotní most je to dle zateplovačů dost problém, který udělá potíž až po několika letech.
A spravně by tak měly být chyceny i sloupy, co už na baráku jsou před zateplením, pokud tvoří tepelný most mezi vnějškem a zdí. Sloup sundat, na zeď hodit ty izolační nosné bloky, zateplit, přidělat zpět. Jiný postup (pokud sloup není z tepelně izolačního materiálu) má být vadně provedené zateplení.
Jenom ta cena za jednu tu kostku (cca 100 éček)...
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

na tejto strojovni je pod fasadou tusim sklená vata alebo niečo podobné...keď sme vrtali durch diery namotavalo sa to na vrtak, rezat to nebude jednoduche a ten stred ktorý tam ostane zrejme odpadne. Tiež si myslim ze zateplovat vytahove strojovne je uplne zbytočné...aj tak tam maju cely rok otvorené okná kvoli vetraniu.
0 x