Zdarec kolegové,
pro naši jednu pobočku v Praze poptávám připojení.
Jedná se o starou historickou budovu vodárny a tím jsme trošku limitováni, ale ne zas tak moc. Adresa Podolská 15 a to jistě nejde přehlédnout. Do budovy se nemůže zasahovat z důvodu narušení historického rázu. Ale domluva se správcem objektu je taková, že si můžeme přidělat nějakou anténu do čtvrtého patra budovy a odsud táhnout kabel do kanceléře k našemu zaměstnanci který je v prvním patře a vedou k němu nějaké kolektory, kde jsou telefoní linky a podobně. Mají to tak údajně i jiné firmy, kde poskytovatel je T-mobile. Zaměstnanci přímo budovy vodárny mají svou vlastní síť na kterou nás údajně nikdo nepustí. Je to potřeba časově vymyslet ideálně hned na ráno, protože místní zaměstnanci dělají do 14:00 a v pozdějších hodinách by nám nebyl umožněn hladký pohyb po budově. Ta konektivita nás zajímá na co nejdéle a minimální časový horizont je 5let a více. A ještě mezi vhodné dny patří úterý až čtvrtek, protože v pondělí a pátek naši zaměstnanci cestují a není to úplně vhodné. A rychlost nám stačí 5-10 Mb/s, nejlépe symetricky, 1 veřejná IP.
Je někdo schopen něco nabídnout?
Díky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Připojení Podolská 15, Praha
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Připojení Podolská 15, Praha
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Zkus podoli.org je to czfree a kdyby se někdo ptal, tak že jsem ti dal kontakt já.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Petriny nebrat a Podoli ... no taky nemam dobre zkusenosti.
Pripojil bych klidne na Praha12.net ... 20/20mbps za 350,-/mes. - ale neni tam ze Zvahova videt, tedy bohuzel ...
Pripojil bych klidne na Praha12.net ... 20/20mbps za 350,-/mes. - ale neni tam ze Zvahova videt, tedy bohuzel ...

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
lwq píše:Petriny nebrat a Podoli ... no taky nemam dobre zkusenosti.
hehe na P12...
P12 je úplně stejná jak Podolí možná ještě horší, protože v P12 se jinak nepřipojíš než s UBNT

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...