Měnil jsem banku pred 2 roky a dodnes resim s lidmi ze neplati na spravny ucet .
www.wiracom.cz
lyra píše:No jen otazka .... má někdo z nas skutečně u Raifky ten učet Komplet ? Aby to nebyla jen dobre skryty poplatek ze vyuzivas jen bankovnictvi a za to že nevyužívaš karty poplatek
Měnil jsem banku pred 2 roky a dodnes resim s lidmi ze neplati na spravny ucet .
http://www.wiracom.cz
David2006 píše:Že FIO zavede za 2-3 roky poplatky dle sebe VÍŠ , a že Raifka Ti nezvedne příchozí poplatky VÍŠ taky :D
basty píše:Podporuje Fio nějakou možnost na automaticky import do systemu?
ludvik píše:Jo, mají na to nějaké API. Ale ať hledám, jak hledám, nemůžu to povolení (ani slibovanou dokumentaci) v informacích o účtu nikde najít. Ještě jsem jim kvůli tomu nepsal.basty píše:Podporuje Fio nějakou možnost na automaticky import do systemu?
Rudolf Dvořák píše:ludvik píše:Jo, mají na to nějaké API. Ale ať hledám, jak hledám, nemůžu to povolení (ani slibovanou dokumentaci) v informacích o účtu nikde najít. Ještě jsem jim kvůli tomu nepsal.basty píše:Podporuje Fio nějakou možnost na automaticky import do systemu?
API Key najdeš ve správě účtů, rozklikneš účet a dole máš tokeny, dokumentace za chvilku.
Přístup k datům z účtu si majitel nebo jiná osoba s patřičným oprávněním může nastavit přímo ve svém Internetbankingu pod položkou „Informace o účtu“, kde je k dispozici i komplexní manuál k API.
Rudolf Dvořák píše:ludvik píše:Jo, mají na to nějaké API. Ale ať hledám, jak hledám, nemůžu to povolení (ani slibovanou dokumentaci) v informacích o účtu nikde najít. Ještě jsem jim kvůli tomu nepsal.basty píše:Podporuje Fio nějakou možnost na automaticky import do systemu?
API Key najdeš ve správě účtů, rozklikneš účet a dole máš tokeny, dokumentace za chvilku.
basty píše:Podporuje Fio nějakou možnost na automaticky import do systemu?
tom-tom píše:Příspěvek od tom-tom » 15 Oct 2012, 23:26
No a nehrozí i u FIO, že jednou ze dne na den zavedou třeba právě poplatek za příchozí/odchozí? Nerad bych 3 roky převáděl transakce do jiné banky, abych nakonec dopadl stejně jako předtím
mpcz píše:basty píše:Podporuje Fio nějakou možnost na automaticky import do systemu?
Zdravím,
kousek nahoře se to rozebíralo. Ano, FIO podporuje automatický import do jakéhokoliv systému. Jednak možnost API, o kterém všichni mluví a málokdo to rozchodí.
Asi praktičtější je SW do WinXP a výše, který po zvolených intervalech stáhne z FIO pohyby na účtu a vytvoří soubor DBF, EXCEL, popř. jakýkoliv chcete, protože výchozí stav je přesně definovaný textový soubor. Já jsem si psal účetnictví sám, takže propojení dat z FIO s účetnictvím a řízením sítě bylo velmi jednoduché. Pro jiné účti to také problém nebude, protože pokud budete mít na HDD aktuální data z FIO účtu v definovaném tvaru, což mít v tomto případě budete, každý tvůrce účta vám ten můstek údělá za pár minut a určitě rád. Protože takové účetnictví, které to umí, má určitě oproti konkurenci obrovskou výhodu.
mpcz, 05.02.2013