❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

SXT Lite5

Problematika MikroTik RouterBoard hardware
aliney

Re: SXT Lite5

Příspěvekod aliney » 12 years ago

nemam ani jeden, ktery by fungoval... I ted, minuly tyden jsem koupil 2x SXT , vybalil, zapojil, pustil ... sxt se zacal restartovat co cca 2-5min , po vymene zdroje funguje. Druhy to same, vybalil, namontoval, pustil ... ether up/down , up/down ... po vymene injektoru za pasivni poe slape. Jestli vam to funguje, budte radi, mozna tu mame v kraji nejakou blbou elektrinu nebo co.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

zajímavý, pokud vim tak jsme sundavali cca 3 kousky SXT. Jeden vadne chain1 TX, do druhýho nateklo naší vinnou a třetí neudržel konfiguraci. To jsou všechny poruchy na SXT jaký kdy byly. Jinak všechny vesele šlapou s origo zdrojem a origo poe.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 12 years ago

Ja ty PoE od SXT rovnou vyhazuju.
Tak zkuste propojit SXT s Omnitikem pres tyto PoE a monitorujte oba kusy smokepingem.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 12 years ago

také jsem našel pár vadných poe, ale to byla vžfdy vada že vůbec ani šťáva do nich nešla.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

keksik

Příspěvekod keksik » 12 years ago

Vratme sa k teme. Myslite si ze u SXT Lite5 bude radiova cast totozna s terajsou non lite verziou? Pripadne kto ma na to schpnosti a prostriedky to porovnat fyzicky az bude SXT Lite5 k dostaniu? Podla citovanej odpovede tuna od MK sa to zda len ako obchodny tah, pokus o razantnejsi prienik na trh .." because price..".. zrejme sa niekto v Latvii prebral zo zimneho spanku :mrgreen:
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

Už jsem položil dotaz tak uvidíme
0 x

honza198
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod honza198 » 12 years ago

lidi, koukal jsem po tom "lehce" jinym procesoru - jmenovite: Atheros AR9344 - a vyjelo mi http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://wikidevi.com/wiki/Atheros&prev=/search%3Fq%3DAtheros%2BAR9344%26hl%3Dcs%26safe%3Doff%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DCKX%26tbo%3Dd%26rls%3Dorg.mozilla:cs:official&sa=X&ei=KLD7UIKHKsOAhQfX_YGgCw&ved=0CDQQ7gEwAA (predposledni radek) je to prelozeny do hatmati - cestiny a pri vyjezdu zarizeni, do kterejch to vyrobci cpou:
[url]http://www.wikidevi.com/wiki/Special:Ask?title=Special%3AAsk&q=[[CPU1+model%3A%3AAR9344]]&po=%3FFCC+ID%0D%0A%3FSupported+802dot11+protocols%0D%0A%3FCPU1+model%0D%0A%3FCPU1+MHz%0D%0A%3FFLA1+amount%0D%0A%3FRAM1+amount%0D%0A%3FWI1+chip1+model%0D%0A%3FWI1+chip2+model%0D%0A%3FWI2+chip1+model%0D%0A%3FWI2+chip2+model%0D%0A%3FUSB+ports%0D%0A%3FLAN+speed%0D%0A%3FWAN+ports%0D%0A%3FLAN+ports%0D%0A&sort_num=&order_num=ASC&eq=yes&p[format]=broadtable&p[limit]=500&p[sort]=Page+name&p[offset]=&p[headers]=show&p[mainlabel]=&p[link]=all&p[searchlabel]=&p[intro]=&p[outro]=&p[default]=&p[class]=sortable+wikitable+smwtable&eq=yes[/url]
No snad to maj HW odladeny
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 12 years ago

keksik píše:
aliney píše:klidne od tama muzou vyhodit ty smejdske poe injektory at je to vice LITE

N :roll: etrep, su to kvalitne PoE injektory, co by si chcel, zlate kontakty?

Zdravím,
POE injector bez LED háži okamžitě do koše. Dlouhodobě se chybějící LEDka finančně vymstí. Zpravidla je to jediná informace, kterou získám od klienta, že je zdroj v pořádku. Rozdíl 15 Kč za tu "informační nouzi" nestojí. Preferuji POE s LED.
mpcz, 20.01.2013
0 x

hapi

ne, to jenom dokazuje že seš línej na servis :-)
0 x

keksik

Příspěvekod keksik » 12 years ago

mpcz píše:
keksik píše:
aliney píše:klidne od tama muzou vyhodit ty smejdske poe injektory at je to vice LITE

N :roll: etrep, su to kvalitne PoE injektory, co by si chcel, zlate kontakty?

Zdravím,
POE injector bez LED háži okamžitě do koše. Dlouhodobě se chybějící LEDka finančně vymstí. Zpravidla je to jediná informace, kterou získám od klienta, že je zdroj v pořádku. Rozdíl 15 Kč za tu "informační nouzi" nestojí. Preferuji POE s LED.
mpcz, 20.01.2013

Ja mam nasadene neco cez 500kusov, ani jeden problem. Ak ma niekto tisicky, tak statisticky sa nejaky zmetkovy kus moze najst.
0 x

hapi

tak to vypadá že konektor je kovový. Jsem si jistý že většině lidí naskočil úsměv jenomže on je letovanej povrchově jako ten plastovej. Plastový mi nevadí, vadí když je naletovanej povrchově. No uvidíme co z toho bude.

No a taky mě pobavil potisk EARTH místo GROUND :-D

Obrázek
Obrázek
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

je to o pismeno kratsi >> je to tak vic Lite a vic EKO ;-)
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

v i4 za 1170 s dani, to zacina zavanet ze bude nekde i do litru mozna...coz je uz rek bych dobrý...ale smutne je, ze todle melo prijit tak pred 2 - 4 roky jako UBNT se svymi Nano a mensimi Loco.

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

hapi

to je smutný pro ty co nemaji síť od jednoho výrobce.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

no to sem i ja :mrgreen: , stalo se...uz to hazim ven jak se jen da a sjednocuju na RBcka...typuji, ze ale mixed technology ISP bude pozehnane...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))