❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nanobridge = switch = nanobridge
Re: nanobridge = switch = nanobridge
UBNT nastavovat umím, měl sem školení a pročetl sem si kompletní wiki, RB750 v budoucnu použiju také v místech, kde využiju POE. Mohl by si mi poradit místo RB750 něco co umí více než 5 zařízení za rozumný peníz ? V jednom bodě mám naprojektovaných 7 zařízení.
0 x
Libor83 píše:UBNT nastavovat umím, měl sem školení a pročetl sem si kompletní wiki, RB750 v budoucnu použiju také v místech, kde využiju POE. Mohl by si mi poradit místo RB750 něco co umí více než 5 zařízení za rozumný peníz ? V jednom bodě mám naprojektovaných 7 zařízení.
Nic proti,ale ubnt skoleni je k ho... a vyhozeny prachy (teda pokud nejsi instalater co chce delat ISP)

0 x
Libor83 - RB2011
uz davno mela byt nahrada RB750G, bohuzel 2011 je takovy hybrid, velikostne narostl celkem dost, 750 byla mala, kompaktni a da-li se rici, tak i vykonna, tedy popularni. 750G uz odepsali, bohuzel...
PW

uz davno mela byt nahrada RB750G, bohuzel 2011 je takovy hybrid, velikostne narostl celkem dost, 750 byla mala, kompaktni a da-li se rici, tak i vykonna, tedy popularni. 750G uz odepsali, bohuzel...
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
moc děkuji za nasměrování, RB2011 vypadá jako dobrá volba, existuje pro to nějaký jiný ekvivalent ?
0 x
jo, snura na pradlo 
na blbou otazku, blba odpoved

na blbou otazku, blba odpoved
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
prijde mi , ze v tom mas chaos, ale mozna se pletu 
nehledej za tim zadnou vedu, sitarina je ciste logicka vec , zadne cary mary

nehledej za tim zadnou vedu, sitarina je ciste logicka vec , zadne cary mary
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
no člověk co mi poradil řešení s TP-Link je v mém případě nepoužitelné z důvodu nutnosti pevné IP pro klienta využivajícího VOIP což je u mě každý klient. Mnohem lepší volba je HP1810
0 x