Viktor Novotný píše:tak podle toho ja spoje nekupujuzapujcim si ... vyzkousim ... bud vratim, nebo pouzivam dale
klid, vsak ten povzdech taky nepatril tobe

Viktor Novotný píše:tak podle toho ja spoje nekupujuzapujcim si ... vyzkousim ... bud vratim, nebo pouzivam dale
David2006 píše:Ladik píše:David2006 píše:Heh, jsem si všiml že na Fejsáči wifishopu maj v akci jako vendetu SAF lumina za cenu podobnou té co má RAy. Teda tak rychlou reakci SAFu jsem nečekal - snad už se trh chystá na příští rok kdy to tak sladké nebude.
Hod odkaz.
To je jak zaručičku![]()
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Leeonek píše:za ty prachy dostaneš 100Mbit, nebo spíš jen 50, buď v klidu. Plná palba je za bezmála čtvrt mega.
David2006 píše:To sou zase doměnky místo aby se telefon přiložil k uchu :lol: .
David2006 píše: tedy konečně někoho po vzoru Ubiquiti napadlo dodávat komplet spoj
David2006 píše:A plná palba za čtvrt mega taky nehrozí
Leeonek píše:David2006 píše:To sou zase doměnky místo aby se telefon přiložil k uchu.
Má "domněnka" tedy byla naprosto správná, cena uvedená v letáku je za nejnižší rychlost.David2006 píše: tedy konečně někoho po vzoru Ubiquiti napadlo dodávat komplet spoj
Není to náhodou ubnt, kdo dříve uváděl cenu za jednu jednotku, tedy půlku spoje? Počínaje PBM10 a konče AF24?David2006 píše:A plná palba za čtvrt mega taky nehrozí
samozřejmě že ne http://www.wifi-shop.cz/saf-lumina-24gh ... d3023.html
Leeonek píše:za ty prachy dostaneš 100Mbit, nebo spíš jen 50, buď v klidu. Plná palba je za bezmála čtvrt mega.
David2006 píše:Tak snad jednou přijde doba kdy se z páteřních spojů přestane dělat modla a půjde se cestou vybalím z krabice, nemusím to 2 hodiny skládat s manuálem v ruce, prostě zapojím a valím. Zatím mi toto sedí jen na jediný výrobek, snad přibudou i další
.
Viktor Novotný píše:David2006 píše:Tak snad jednou přijde doba kdy se z páteřních spojů přestane dělat modla a půjde se cestou vybalím z krabice, nemusím to 2 hodiny skládat s manuálem v ruce, prostě zapojím a valím. Zatím mi toto sedí jen na jediný výrobek, snad přibudou i další
.
s manualem ? "modla" ? .. prosimte ..