David2006 píše:SovaIPV píše:Dobrý deň,
to ste sa mohol spýtať skorej, než ste nám urobil reklamu na UBNTfórum
http://forum.ubnt.com/showthread.php?t=61832Lukáš Hofmann je technik spoločnosti Eurosignal, ktorá poskytuje pripojenie na Internet pre cca. 150 obcí (cca. 5000 zákazníkov) a v okresoch Praha-západ, Příbram a Beroun.
http://www.eurosignal.cz/ Lukáša poznám už niekoľko rokov a jeho odbornú spôsobilosť by mohli potvrdiť aj majitelia spolupracujúcich sietí napr. Ujezd.Net alebo UVT s.r.o.
Pekný deň praje Miloslav Sova - Internet pro všechny
Ani 150 obcí neuchrání někoho kdo přebudí spoj a pak jej testuje. Každopádně ta rétorika daného článku je zaujatá a je to jen další hřebík do rakve nestrannosti internetuprovsechny (no on ji skoro vlastně nikdy ani neměl).
Zdravím pane Ponížil,
1) Komentář pod článek jsem nepsal já, do zítra zjistím jestli si někdo ze mně vystřelil a zda je vůbec technicky možné, aby někdo na diskuzi na našem serveru zneužil mojí identitu - každopádně je to zvláštní, že příspěvek byl psán z adresního rozsahu Eurotelu a já jsem od roku 1997 zákazníkem T-Mobile + na internet mám ještě k dispozici Sušický Maxtel. (mluvím o tomto - "Díky za skvělou recenzi. Jen omezenci kupují AirFiber") -
Také proto jsem tento příspěvek pozastavil, protože já bych nikdy takovou hloupost nepsal. Mimochodem v době, kdy se tam ten příspěvek objevil, jsem zrovna psal diskuzní příspěvek zde na ISPforum.
2) Pokud máte nějaké výhrady ke způsobu jakým Lukáš ten spoj testoval, tak je napište do diskuze pod článek a on vám určitě rád odpoví. Stejně tak nemáme problém s tím, aby se Lukáš dostavil na testování k panu Jiřímu Doležalovi (který prohlídku spoje v reálném provozu také nabízí) a nechal si od obchodníků vysvětlit, kde udělal při testování chybu, že mu spoj tak ztrátuje.
3) To, že PBM10 není žádný zázrak napsal nedůvěryhodný Lukáš Hofmann, na nedůvěryhodném serveru Internet pro všechny a potvrdilo to i nezávislé měření rovněž nedůvěryhodné akreditované laboratoře - Český metrologický institut. Zdá se, že jediný důvěryhodný jste tady vy
4) Pokud máte Davide pocit, že na našem serveru někoho zvýhodňujeme a někoho naopak neprávem očerňujeme, můžete zkusit udělat nějakou recenzi vy, napsat nějaký hezký článek a není problém ho u nás zveřejnit. Myslím to vážně - můžete například napsat článek na téma - Moje kladné zkušenosti ze spoji PBM10 - určitě jste si jich pár pořídil a skvěle vám ve vaší síti slouží. Teď to zní jako ironie, ale já to opravdu nemyslím ironicky.