❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Ubiquiti 24 GHz

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
rado3105

Re: Ubiquiti 24 GHz

Příspěvekod rado3105 » 12 years ago

David2006 píše:
rado3105 píše:Zerie to dost, co tam moze tolko zrat?

Tak jsem si hrál s tím šoupátkem výkonu a spotřeba se ani nehla - furt 34W když je spoj neslinkován. Každopádně jsem objevil 2 malé bugy ve verzi 1.0 .Když nastavím 0dBm tak po uložení mám 40dBm na šoupátku :) . Když se přepnu do Belize abych změřil spotřebu na těch 43dBm tak mě to hodí jen 40dBm.

nova verzia firmwaru ma mat mnozstvo vylepseni a opravy chyb...uvidime....
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

rado3105 píše:
David2006 píše:
rado3105 píše:Zerie to dost, co tam moze tolko zrat?

Tak jsem si hrál s tím šoupátkem výkonu a spotřeba se ani nehla - furt 34W když je spoj neslinkován. Každopádně jsem objevil 2 malé bugy ve verzi 1.0 .Když nastavím 0dBm tak po uložení mám 40dBm na šoupátku :) . Když se přepnu do Belize abych změřil spotřebu na těch 43dBm tak mě to hodí jen 40dBm.

nova verzia firmwaru ma mat mnozstvo vylepseni a opravy chyb...uvidime....

No mě hlavně zajímá co z nich vyleze až tam nahraji tenhle FW o kterém mluví na tom odkaze cos posílal :) .

I was just given a new beta firmware today to fix another "possible" issue we have and Chuck and his team added a really cool new thing that I can not say what it is as I do not have permission to disclose but if it works the rain fade will be even better.

http://forum.ubnt.com/showthread.php?t=60268&page=2
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

ten nápad s PCB by bol fajn...lenže pohnúť v zmýšlaní UBNT nebude jednoduché. Treba sa do nich opreť na fóre.
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 12 years ago

midnight_man píše:ten nápad s PCB by bol fajn...lenže pohnúť v zmýšlaní UBNT nebude jednoduché. Treba sa do nich opreť na fóre.

+ 1
0 x

David2006

midnight_man píše:ten nápad s PCB by bol fajn...lenže pohnúť v zmýšlaní UBNT nebude jednoduché. Treba sa do nich opreť na fóre.

Nevím co řešíte.
NEC se posílá do Japonska
Siklu do Izraele
Ericsson do Švédska
Alvarion do Texasu

UBNT když to půjde dobře bude mít někde v Evropě servisní středisko jinak klasika RMAčko do států.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

David2006 píše:

Nevím co řešíte.
Siklu do Izraele
Ericsson do Švédska
Alvarion do Texasu

UBNT když to půjde dobře bude mít někde v Evropě servisní středisko jinak klasika RMAčko do států.

a to se vyplati :lol: :wink:
0 x

David2006

ppp76 píše:
a to se vyplati :lol: :wink:

Ano Josefe, pořád se to vyplatí koupit si AFko místo jiného pojítka v drtivé většině případů :lol: .
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Jak komu :wink:
Vyrizovani reklamaci pres pul zemekoule neni moje hoby . Jo pokud by meli servis jako trebas microsoft u xboxu tak to je jina . Jeden den sem zavolal na hotline servisni podpory druhej den na smluvenou hodinu dojela UPS dovezla krabici na zabaleni treti den to bylo v nemecku v servisu a za dalsi dva dny sem to mel doma funkcni --- tomu rikam luxus servis a jest esem na webu moh koukat v cich rukach zrovna box je . Starosti 00prd a nestalo to ani korunu , jen deti byly tejden bez hracky :lol: a jeste prihodily kartu na pul roku na xbox live zdarma jako omluvu . Za servis podobneho typu si rad priplatim :wink:
0 x

David2006

ppp76 píše:Jak komu :wink:
Vyrizovani reklamaci pres pul zemekoule neni moje hoby . Jo pokud by meli servis jako trebas microsoft u xboxu tak to je jina . Jeden den sem zavolal na hotline servisni podpory druhej den na smluvenou hodinu dojela UPS dovezla krabici na zabaleni treti den to bylo v nemecku v servisu a za dalsi dva dny sem to mel doma funkcni --- tomu rikam luxus servis a jest esem na webu moh koukat v cich rukach zrovna box je . Starosti 00prd a nestalo to ani korunu , jen deti byly tejden bez hracky :lol: a jeste prihodily kartu na pul roku na xbox live zdarma jako omluvu . Za servis podobneho typu si rad priplatim :wink:

Hold to není očividně spoj pro Tebe, což Tvoji konkurenci jistě potěší :lol: .
0 x

David2006

Výjmečný HW potřebuje výjmečnou konzoly :mrgreen: .

http://www.ulozto.cz/x3j1MCS/konzolka-jpg
0 x

mikyx

Příspěvekod mikyx » 12 years ago

David2006 píše:Výjmečný HW potřebuje výjmečnou konzoly :mrgreen: .

Ježiši. Kde ta ružovka bude viset ? Ve Vranovicích ? :lol:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

David2006 píše:Výjmečný HW potřebuje výjmečnou konzoly :mrgreen: .

opravdu vyjimecna :lol:
0 x

GRFS
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod GRFS » 12 years ago

David2006 píše:

Nevím co řešíte.
Siklu do Izraele
Ericsson do Švédska
Alvarion do Texasu

Alcoma do Vinsovy :-)
0 x
A0 = 92,4+20log(d0*f)
Art = A0+Ap+(-Gtx–Grx)
nr = nv-Art

David2006

GRFS píše:
David2006 píše:

Nevím co řešíte.
Siklu do Izraele
Ericsson do Švédska
Alvarion do Texasu

No s těma cenama leda do Bohnic :lol:
0 x

Jap
antispam: Ano

Příspěvekod Jap » 12 years ago

GRFS píše:
David2006 píše:

Nevím co řešíte.
Siklu do Izraele
Ericsson do Švédska
Alvarion do Texasu

insider do butovic :-) jen to zatim kvuli servisu nebylo nikdy potreba.
0 x