soooc píše:Leeonek píše:Mě klienti platí na základě smluv, nikoli faktur. Jednou změnou účtu už jsem si prošel a pokud mě bude stát banka 500kč měsíčně tak to rozhodně není důvod pro změnu. Jo, vadilo mě 2000 měsíčně, s přibývajícím počtem klientů 3000 a teď 4000, proto jsem se znovu rozhodl a zavolal tam.
Jak je psáno výš, nikde není záruka že banka která má momentálně příchozí platby zadarmo, se po nějaké době rozhodne pro zavedení poplatku. Nebylo by to poprvé kdy nějaká společnost udělá takovýto podraz na klienty. Jak se říká, peníze jsou až na prvním místě
Ještě jedna banka je "zadarmo" - LBBW - 69 Kč měsíčně a příchozí jsou pak zdarma (byla tu dřív, než s FIO stalo bankou).
Jinak FIO nám ušetřilo na jednu Alcomu, takže to už nám nikdo neodpáře
Zdravím,
malý dotaz, když vidím ty tisíce plateb (=pohybů v bance) u větších poskytovatelů:
Jak se každý měsíc nebo čtvrtletí dostanou ty tisíce pohybů z bankovního účtu do vaší databáze evidence plateb? Poskytují banky nějaké výpisy v elektronické podobě? Myslím datové nosiče v nějakém použitelném formátu, nikoliv třeba PDF, ze kterého se to musí opsat.
edit: Jak u té které banky lze event. taková elektronický výpis získat? Lze ho stáhnout online a sám a čerstvý a se všemi údaji a zdarma?
Dík.
mpcz, 16.10.2012