❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Omnitik U-5HnD
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: Omnitik U-5HnD
pravděpodobně to bude souviset s propojenim jako takovym. jestli udelas jeden nebo 4 je jedno. Otazkou je jak to mas napajene a zestli jsi to nedelal trafopajkou
0 x
Bývalý ISP...
Ted to mam napajene POE 18V 1A 18W a trafopajkou jsem to delal... 30 minut a zatim drzi i s napajenym SXT, tak snad jsem u toho nic neposkodil a bylo to vymenou kabelu a napajeni pres dodavany POE injektor (kde ted posloucham, ze pri pohybu cvaka konektor pro trafo).
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Jestli krmíš Omnitik a SXT z jednoho zdroje, tak doporučuju použít silnější zdroj. Mám takhle upravených Omnitiku cca 10 a všude mám 24V/5A a vše funguje.
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******
Padalo to i kdyz na tom jel jen Omnitik, vymenil jsem to za 24V a uz jedou oba, zatim bez problemu.
0 x
DRAKK píše:Jestli krmíš Omnitik a SXT z jednoho zdroje, tak doporučuju použít silnější zdroj. Mám takhle upravených Omnitiku cca 10 a všude mám 24V/5A a vše funguje.
To vypada silne predimenzovane, tolik to nemuze brat, i kdyby na tom byly 4 rockety.
0 x
lepsi vic průdu nez min ne ?
taky na vic zarizeni pouziju raci monstroznejsi adapter, nejcastejc od notebooku, ktere vydrzi podle me hafo hodne, bo kdyz krmi notes, tak se dovedou pekelne zahrat a jedou a jedou (temer) furt...
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Pujdes do lesa a vezmes si 2 baterky (svitilny). Je lepsi mit 2 ktere funguji a nevyuzijes obe, nez jednu, ktera nefunguje?? A se zdroji je to stejne.
0 x
aliney píše:Pujdes do lesa a vezmes si 2 baterky (svitilny). Je lepsi mit 2 ktere funguji a nevyuzijes obe, nez jednu, ktera nefunguje?? A se zdroji je to stejne.
Kdo se boji v lese, ani dve svitilny nepomohou

0 x
tak co bude s těmi kryty na omnitika? jsem vážný zájemce...
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
tak co bude s těmi kryty na omnitika? jsem vážný zájemce...
0 x
tak co bude s těmi kryty na omnitika? jsem vážný zájemce... p. Šťourač? uděláte pár kousků?
0 x
- stouracpetr
Tak ja zaplatim dalsi a chci zaoblene rohy at se to lisi ala Steve
razim piratske heslo jako on

0 x