Nový web mají na www.AF24GHZ.cz
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
17.10. si jedu pro AirFiber :)
17.10. si jedu pro AirFiber :)
17.10. si jedu pro AirFiber do Práglu
. Vcelku pěkně zpracované materiály mi jakožto VIP zájemci o spoj dnes poslala i4ka . Cena nekřesťanská 56990+DPH a ještě chtějí výpalné za jakési certifikační školení 990+DPH. Ale co asi to skousnu
. Zásadní otázka bude - jak bude zajištěna výměna v případě že to klekne (což se už ve světě stalo).
0 x
zásadní otázka je proč je pro tebe 60k nekřesťanských. Kupuješ si eriky v hroznym poměru cena/výkon oproti airfiberu a to si nebrečel. Nejseš schizofrenik?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
hapi píše:zásadní otázka je proč je pro tebe 60k nekřesťanských. Kupuješ si eriky v hroznym poměru cena/výkon oproti airfiberu a to si nebrečel. Nejseš schizofrenik?
Je to otázka čistě dostupnosti na trhu. Nejsi náhodou Hapi schizofrenik, když nevíš že před 3/4 rokem co jsem CN500 kupoval žádný AirFiber dostupný nebyl?
Btw. jak tak koukám dostali to i ostatní prodejci, tak možná to seženu levněji a bez výpalného s cestou
0 x
jak myslíš ale erik funguje, airfiber je stále nedomrdle.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
Myslím že AirFiber pro moje potřeby funguje a je aktuálně price killer.
0 x
nechte ho, at uz tam jede a napise sem nejake poznatky 
0 x
Jan Ptáček
my bychom jej meli mit hned dneska, okamzite budeme testovat triple play na jeden z bodu, informovat budu behem vikendu.
0 x
Asi 500 m trasa by to mela byt. V relativne zarusenejsim prostredi.
0 x
No tak jsem si to přečetl ještě jednou ten dopis od nich a pochopil že 5 letá záruka na dražším spoji může být bonusem za který 3-4 tisíc navíc a i za cenu cesty a školení mi asi stojí (bez školení není 5let a i normální cena má být o něco vyšší). Nebudu teď předjímat nač je či není u i4 záruka (reklamoval jsem u nich tak 2ks UBNT za 2roky a v pohodě).
0 x
A co jako, mas ho doma? Pokud jo, dej detailni fotky spoje a ne letaku 
0 x
Ladik píše:A co jako, mas ho doma? Pokud jo, dej detailni fotky spoje a ne letaku
Doma bude doufám ve středu 17tého
0 x
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.