❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Komu zvoní hrana ?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Komu zvoní hrana ?

Příspěvekod stepan.benes » 13 years ago

http://www.anyplication.cz/anyplication_akce2.pdf

Nepřijde Vám na tom letáku něco špatně ? Modří už vědí a červení si holt ještě chvíli počkaj.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Příspěvekod zdenek.svarc » 13 years ago

Heslem "Don't Make Me Think!" se evidentně neřídili :-)
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

To je rozhodně taky pravda, ale mířil jsem trochu jiným směrem. Ve chvíli kdy se začnu chvástat (viz. začátek stránky) jak prodeje vysoce převyšují moje očekávání, nebudu obratem nabízet další zvýhodnění služby/slevu. Tedy aspoň pokud je to pravda.
0 x
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

Tak to jsi špatně pochopil, když je větší poptávka, vždycky se slevňuje. Chtějí udělat ještě víc pro nás, ne kvůli zisku ;)
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 13 years ago

stepan.benes píše:To je rozhodně taky pravda, ale mířil jsem trochu jiným směrem. Ve chvíli kdy se začnu chvástat (viz. začátek stránky) jak prodeje vysoce převyšují moje očekávání, nebudu obratem nabízet další zvýhodnění služby/slevu. Tedy aspoň pokud je to pravda.

Štěpáne, ty se do toho moc nepleť, máš moc praxe :D Skoro mi to pripada jako CZFREE II

My jsme něco podobného dělali, když jsme začínali s M2, že jsme ke každému 5. spoji dali servisní jednotky zdarma.. Ale je fakt, že jsme to dělali jako tvrdý dumping, abychom někam prorazili :mrgreen:
0 x
Michal Peterka, KPE spol. s r.o.
V Hůrkách 1, Praha5 Nové Butovice, Tel: 242498100, 777208819
http://pojitko.cz

PeterSwah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PeterSwah » 13 years ago

Ach jo, co to tady chlapci z Grapu zase rozehrávají?! Že vás to v tomhle podání ještě baví! To je jako bych já začal vytahovat, že vám při každém dešti neběží půlka sítě (alespoň podle příspěvků na vašem fejsáči), že neumíte napájet/zemnit FOD, že si všechno lížete (či máte půjčené) nebo že v Grapu pracujete za 14 tisíc hrubého (a tudíž jste buď tak uvědomělí nebo jedete na bleka). Jenže mě je do vás prd, zatímco vám (?) Miracle nějak leží v žaludku. To teď Kuba večeří v Žatci místo v Novém Jičíně? To vám záře konferenčních reflektorů stojí za masku veřejných šašků? Jako když Viktor trpěl neodolatelnou potřebou komentovat kvalitu Orcave aniž by je kdy používal. Prostě jen tak, na základě toho, co slyšel kolem sebe.
No, třeba vaše momentální aktivity patří do strategie, jak se zviditelnit a síť co nejvýhodněji prodat (Dialu?). To by se ještě pochopit dalo. Jestli šaškujete jen tak, pak jste ubožáci.

Pindimrskačství na fóru nevyhledávám, ale za příspěvek do Fraktálů mi nestojíte. Tak tedy aspoň pár poznámek...

Každý zákazník má rád, když je jeho věrnost oceněna a očekává slevu. Slevový mechanismus pro Anyplication (to není prodej, Mr. Beneš, a chvástání taky vypadá trochu jinak, poptejte se u KPE, kteří mají všechno “vlastní”, jen na ten modem se zatím nějak nezmohli) jsme zveřejnili po 2 měsících od zahájení akce. V době, kdy už řada klientů měla několik spojů. Po 5ti měsících jsou tací, kteří jich mají 15 a ve vzduchu jich je několik stovek (že by správná odpověď na PBM10?).
Před lety jsme první zveřejnili ceny spojů na webu (to bylo veselo, Mr. Peterka, co?), a v této politice pokračujeme i v oblasti služeb. Že to konkurence neumí a snaží se Anyplication dehonestovat (staré, repasované spoje...jen aby to vydrželi...CzFree II...) je jaksi její problém. Jak to děláme, je zase náš problém. A aby si to zákazník spočítal podle svého gusta, je pak jeho problém.

Abych nebyl off-topic - radost Vám, Mr. Beneš (a spolustolovníci), zjevně neudělám.
Máme rozeběhnuté projekty, které nás zase baví (což je v businessu, alespoň pro mě, to nejdůležitější) a o kterých si červení mohou nechat jen zdát. Ke konci srpna máme konsolidovaný obrat 180 Mio (kdypak se na justici vytasí se svými čísly Peterka&Peterka...třeba bychom se pobavili) a 98 zaměstnanců (ani jeden není na bleka). Jasně, mohlo by to být lepší, ale slovy kamaráda Jirky: “Kdo z vás to má, pánové?”
Tak ať Vám to šlape!
0 x

Anytime...Anywhere...Anyplication

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 13 years ago

Diskuze se hezky rozjela.
Přesunul jsem ji do nezařazené, protože v 10G+ nemá co dělat.
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

Insider
Kontaktovat uživatele:

A teď už jenom zjistit, proč jsou u Neumannů tak nervozní :wink:
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 13 years ago

PeterSwah píše:Ach jo, co to tady chlapci z Grapu zase rozehrávají?! Že vás to v tomhle podání ještě baví! To je jako bych já začal vytahovat, že vám při každém dešti neběží půlka sítě (alespoň podle příspěvků na vašem fejsáči), že neumíte napájet/zemnit FOD, že si všechno lížete (či máte půjčené) nebo že v Grapu pracujete za 14 tisíc hrubého (a tudíž jste buď tak uvědomělí nebo jedete na bleka). Jenže mě je do vás prd, zatímco vám (?) Miracle nějak leží v žaludku. To teď Kuba večeří v Žatci místo v Novém Jičíně? To vám záře konferenčních reflektorů stojí za masku veřejných šašků? Jako když Viktor trpěl neodolatelnou potřebou komentovat kvalitu Orcave aniž by je kdy používal. Prostě jen tak, na základě toho, co slyšel kolem sebe.
No, třeba vaše momentální aktivity patří do strategie, jak se zviditelnit a síť co nejvýhodněji prodat (Dialu?). To by se ještě pochopit dalo. Jestli šaškujete jen tak, pak jste ubožáci.

Vážený pane Nováku,
jestli se tu budeme bavit o chování, tak Vy jste první, který by se nad svým chováním měl zamyslet.
Jestli nám jede nebo nejede síť při bouřkách, je především zásluhou 1S10. Dnes už všichni víme, že POE adaptéry k 1S10 jsou velký průser. Ale ono přiznat zákazníkovi chybu bolí.
Že Vám je do nás prd, jsme pochopili již dříve, zřejmě jsme špatný zákazník. Pro konkurenci jsme dobří zákazníci (zřejmě nemá takové nároky?) a jsme rádi, že jsem si na trhu vyzkoušeli i Vás, neboť jak praví zlaté české přísloví - chybami se člověk učí.
Vůbec nechápu proč narážíte na způsob vedení firmy a její postupy. Za prvé pochybuji, že máte relevantní informace, za druhé by bylo dobré zamést si před vlastním prahem, než vylezete dveřmi ven. Tedy pokud jste byl někdy mezi lidmi (námi ISP)?!
Na leasingu je špatného asi tolik, co na anyplication. Vy zřejmě kupujete vše za hotové, domy, auta, stroje,...

Jediné v čem s Vámi souhlasím je to - jak to děláme a jak se u toho chováme, je náš problém. A když použiji Vaše slova, tak po nás prosím přestaňte plivat.
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Ryba zabrala na první návnadu, a docela jsem se u toho zasmál. Vždy jsem přemýšlel, co je na páně Novákovu blogu pravdy. Teď, když jsem si to užil na vlastní kůži, potvrdilo se mi co jsem si celou dobu myslel - recept je jednoduchý - vezmi cca 1/4 pravdy, tu ohýbej tak dlouho, až bude vypadat jak potřebuješ, přidej šuškandu, okořeň trochou demagogie a hlavně si nezapomeň plivnout.

Nu což, vezměme to popořadě ať se dostaneme k původním ingrediencím a poměříme pindíky (proti čemuž Mr. Novák brojí, ale neustále dělá http://blog.orcave.com/index.php?itemid=228, http://blog.orcave.com/index.php?itemid=140, i když na rozdíl od ostatních "přátelsky"):

Ach jo, co to tady chlapci z Grapu zase rozehrávají?! Že vás to v tomhle podání ještě baví! To je jako bych já začal vytahovat, že vám při každém dešti neběží půlka sítě (alespoň podle příspěvků na vašem fejsáči)

Ano, na fejsáči máme i negativní příspěvěk (kolik jich tam asi je ?), na rozdíl od Vaší praxe ho ovšem necenzurujeme, ale se zákazníkem komunikujeme. Pro dokreslení situace dodám, žezákazník byl z čerstvě akvizované sítě a za spojem dodávaným Miraclem. V praxi neznám ani službu s tisíci zákazníky se 100-procentní spojeností uživatelů.

že neumíte napájet/zemnit FOD

Viz. výše, kolega Úlehla. Mohl bych tu začít řešit problémy s paketovou propustností 1S10 (btw. už se to podařilo vyřešit ?), bezdůvodné ztráty konfigurace jednotek, zkušenosti z reálného provozu, bordel byl v komunikaci a RMA, nedodržení dohodnutých podmínek, úsměvné historky atd. Fakt prostě je, že z konkurenčními výrobky jsme nikdy takové problémy neměli. Howg.

že si všechno lížete (či máte půjčené)

LOL. Tak tohle mě - od člověka, který propaguje Anyplication, což není nic jiného než půjčování technologií) opravdu dostalo do kolen. Mám v tom teď nějaký guláš, jak to tedy je ? Mám si tedy podle Vás všechno kupovat cash nebo si to od Miraclu půjčovat ? A když si to půjčím, tak mi to pak někde omlátíte o hlavu ?
Jinak ano, máte pravdu, některé provozní věci máme na leasing - auta, některé bezdráty, headend, atd. Umím totiž peníze otočit rychleji než je těch cca 8 procent úroků, tak proč je nechat hnít v něčem, co ve finále ztrácí hodnotu okolo 20 procent ročně ? Ale to sklo je moje :)

nebo že v Grapu pracujete za 14 tisíc hrubého (a tudíž jste buď tak uvědomělí nebo jedete na bleka)

a) tu informaci jste sebral jako kde, agentura JPP ?
b) jsme auditovaná společnost, černé peníze nevedeme

Poznámka pod čarou: tuhle částku u nás bral jeden technik, který odešel do Miraclu. Měl jí protože byl lempl, na krku měl několik jím zaviněných autonehod a spoustu dalších průšvihů. Vzhledem k "výkonům" měl osobní na nule. Pokud vím, v Miraclu dlouho nevydržel a neodcházel v nejlepším. A stejně tak i z další firmy.

Jenže mě je do vás prd

Dnes mi je to jedno, ale když do nás bylo prd Vaší firmě v době, kdy jsme byli Vaším zákazníkem, bylo to spíš smutné. Nu což, holt už teď utrácíme peníze jinde.

To teď Kuba večeří v Žatci místo v Novém Jičíně? To vám záře konferenčních reflektorů stojí za masku veřejných šašků?

Tak za tuhle větu by se nemusel stydět Joseph Goebbels. Nechtěl by jste tu demagogii někde přednášet ?

Slevový mechanismus pro Anyplication (to není prodej, Mr. Beneš,

Prodej je stále prodej, ať prodáváte housky, spoje nebo služby. A anyplication je služba, nebo se pletu ?

Co Vám ten Dial proboha udělal ? Nebo u Vás jen neobjednává služby ? Viz. http://blog.orcave.com/index.php?itemid=131, http://blog.orcave.com/index.php?itemid=177, atd.

A nakonec si - po Vašem vzoru - nechám jednu přátelskou radu. Zkuste někdy shlédnout z piedestalu dolů a trochu komunikovat se svými zákazníky. Možná pak věci uvidíte i z jiného úhlu.

P.S. Aby to poměřování pindíků bylo kompletní, taky umím psát barevně.
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Červenou barvu na konci si zvolil v návaznosti na "Modří už vědí a červení si holt ještě chvíli počkaj" ? :lol:
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Insider píše:My jsme něco podobného dělali, když jsme začínali s M2, že jsme ke každému 5. spoji dali servisní jednotky zdarma.. Ale je fakt, že jsme to dělali jako tvrdý dumping, abychom někam prorazili :mrgreen:

A bude i k 5. AirBQ 9GHz servisní jednotka zdarma? Docela by se šikla :)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

PeterSwah píše:Jako když Viktor trpěl neodolatelnou potřebou komentovat kvalitu Orcave aniž by je kdy používal. Prostě jen tak, na základě toho, co slyšel kolem sebe.

Pozor na to, nebylo to z doslechu, ale z vlastni zkusenosti, to, ze jsem od Vas spoje nekoupil primo ja, nezanamena ze jsem je nekde nemontoval .... :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Insider
Kontaktovat uživatele:

Radek Úlehla píše:
Insider píše:My jsme něco podobného dělali, když jsme začínali s M2, že jsme ke každému 5. spoji dali servisní jednotky zdarma.. Ale je fakt, že jsme to dělali jako tvrdý dumping, abychom někam prorazili :mrgreen:

A bude i k 5. AirBQ 9GHz servisní jednotka zdarma? Docela by se šikla :)

Určitě něco podobného plánujeme.. Zatím máme spíš problém mít cokoliv na skladě :)
0 x