to máš naprostou pravdu. Nechápavě jsem čuměl jak idiot.
Nicméně tyhle konference jsou rok od roku méně zajímavé. To už mi přišla zajímavější a hodnotnější Jezerka
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Kam kráčí bezdrátové sítě 14.9.2012 v Srní
Re: Kam kráčí bezdrátové sítě 14.9.2012 v Srní
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
Jezerku bych do toho vůbec nepletl, to by nebylo fér. Nejde srovnávat setkání zapálených pro věc a zaplacených pro věc. A takové přednášky Patricka Zandla, Štepána Beneše, nebo Jana Rýznara byly v Srní naprosto bezvadné.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nevim co bylo zrovna v ten zmineny cas, ale jestli myslis Mato Kruga, tak to bych se zastal ... je milionkrat lepsi skolitel jak patlal Klima !!
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
školitel možná jo ale to co tam předvedly bylo celkem smutný. Asi chtěly napodobit Kazíky. Smutný bylo to, že informační hodnota nebyla žádná. No a ještě smutnější byl ten co se pokoušel říct za jak dlouho se OSPFko defaultně přepne na zálohu a úplně tragický bylo že nikdo z publika nebyl schopnej odpovědět za jak dlouho se OSPFko při výpadku jedný trasy přepne na druhou. Tragédie ISP.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nemyslim si, ze nevyuzivani OSPF je nejaka tragedie kazdy stavime nejak a nelze rict, ze tvuj pristup je lepsi nez koho koli jineho
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
<offtopic>
teraz kukam film "jak ukrast dagmaru" - to je ten isty hotel srni?
</offtopic>
teraz kukam film "jak ukrast dagmaru" - to je ten isty hotel srni?
</offtopic>
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk
http://www.citicom.sk
no je fakt, že kdyby hoši trenéři šli rovnou k věci tak by zbyl čas na diskusi místo těch kravinek okolo dramatického vystoupení
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to andreas4all - jo
to okoun - nejaka sranda byt musi
to okoun - nejaka sranda byt musi
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Shlédl jsem prezentaci pánů z ČTÚ - a jestli mají tihle 2 agenti být reprezentací či dokonce mozkem správy kmitočtového spektra, tak potěš koště. A hoši na ministerstvu nad nima to samé. Keci o snížení inkasa, dožití spojů, přechodu jinam atd. Co takhle nějaká analýza využití, data přidělení atd. Nic. Je to bída, nechci se pana Karazíma dotknout, ale měl by poladit svoje "měkké schopnosti". Když už neumím mluvit a prezentovat, tak tam sakra pošlu někoho, kdo to umí a já se zúčastním až diskuze!
Fuj, to jsem si ulevil
Fuj, to jsem si ulevil
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
klidek ... bylo to takove jake se to ocekavalo .. a ja se jak vul hnal Sumavou ... ze jsem to jel uz skoro jako rally
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
Viktor Novotný píše:a ja se jak vul hnal Sumavou ... ze jsem to jel uz skoro jako rally
Tak takovejch nás bylo ráno asi víc co ranní mlha trochu podkopala časový plány.
0 x
Myslim, ze panove z CTU jeli ze Sumavy jeste rychleji nez-li my na ni
0 x
mě se strašně líbilo jak se pánové dokázali ze všeho vykecat.
například na otázku jestli by se neměla regulovat efektivita pásma, příkladem PBM10, tak pánové odpověděli že, že již bylo řečeno v přednášce, že se používá hodně 11G na krátké vzdálenosti, no co dodat
ať si každý sám řekne co je horší jestli 11G na malé skoky a nebo neefektivita přenosové rychlosti vůči použitému pásmu u PBM10....
například na otázku jestli by se neměla regulovat efektivita pásma, příkladem PBM10, tak pánové odpověděli že, že již bylo řečeno v přednášce, že se používá hodně 11G na krátké vzdálenosti, no co dodat
ať si každý sám řekne co je horší jestli 11G na malé skoky a nebo neefektivita přenosové rychlosti vůči použitému pásmu u PBM10....
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...