❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
	vtipné fotografie
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: vtipné fotografie
tak treba nanostation omotany elektrikarkou paskou k zabradli balkona ? bezne ... me spis udivuje, ze to tem lidem neni divne .. a za takovou montaz zaplati ?

0 x 
			..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
						- programming
- build-up and management networks
- development
- education
Ale tak ... u lidí (klientů) bych do toho snad ani moc nešťoural. Nikdy neznáš historii a i když si myslíš, že jo, tak ne. Každý bude tvrdit něco jiného. A pravda může být klidně ta, že to naopak platit nechtěl, že mu dvě stovky za výložník přišlo moc. Nebo pár stovek za práci a zbastlil si to úplně sám. Zvlášť u nás ve sdruženích tlačíme členy do trochy osobní aktivity a leckdy to dopadne bohužel nakonec takhle.

Viktor Novotný píše:tak treba nanostation omotany elektrikarkou paskou k zabradli balkona ? bezne ... me spis udivuje, ze to tem lidem neni divne .. a za takovou montaz zaplati ?
		0 x 
			Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
						Ještě pokračování k tomu včerejšímu úlovku...dnes jsem na to téma mluvil se správcem PC ve firmě, odkud je fotka, a navrhl jsem mu, že ač je to sebevražedná mise, tak bych mu v tom udělal pořádek. Když máme začít spolupracovat, ať je to v pořádku. Úplně mě ale dostal tím, že mi začal vysvětlovat, že tohle je vlastně nejlepší způsob zapojení, jelikož všechno hned najde. A kdyby to měl vyvazovat, že by prý nikdy nic nenašel a pro každé přidávání kabelů by to byla práce znova vyvazovat atd. 
V duchu jsem si dělal příměr, že kdo má bordel doma, tak má taky všechno hned po ruce...ale v tom chlívku by normální člověk žít nechtěl.

V duchu jsem si dělal příměr, že kdo má bordel doma, tak má taky všechno hned po ruce...ale v tom chlívku by normální člověk žít nechtěl.
DarkLogic píše:Tak v tomto jsem se měl dneska vyznat a najít vyústění jednoho z kabelů.
		0 x 

zakončení optiky "do sáčku"
							- Přílohy
- 

- optika.jpg (242.74 KiB) Zobrazeno 1597 x

0 x 

Stara dobra pytlikova montaz   jeste lepe kdyz v tom ma nekdo na strese souplyho tika
  jeste lepe kdyz v tom ma nekdo na strese souplyho tika   .. skoda ze to predelali nestihl sem si to tam vyfotit
  .. skoda ze to predelali nestihl sem si to tam vyfotit  

jeste lepe kdyz v tom ma nekdo na strese souplyho tika
  jeste lepe kdyz v tom ma nekdo na strese souplyho tika   .. skoda ze to predelali nestihl sem si to tam vyfotit
  .. skoda ze to predelali nestihl sem si to tam vyfotit  
		0 x 

- midnight_man
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
midnight_man píše:FTTP - Fiber To The Pytlík
Již jsem to jednou psal, ač s montáží té optiky se nedá vůbec souhlasit, tak.... i špatná optika je lepší než dobrý bezdrát

0 x 

Radek Úlehla píše:midnight_man píše:FTTP - Fiber To The Pytlík
Již jsem to jednou psal, ač s montáží té optiky se nedá vůbec souhlasit, tak.... i špatná optika je lepší než dobrý bezdrát
Bohuzel optiku tahat do posledni horni dolni i trebas do male visky do par set obyvatel je ekonomicky nerealne a nezaplati se .. jedine kdyz mas stesti a vesnice ma rozkopany ulice a ty si te jen prihodis do zeme ... pak jo pak to dava smysl ale jinak je to ekonomicka sebevrazda

0 x 

A hlavně: než špatnou optiku, to radši špatný bezdrát ... kvůli němu alespoň nemusím kopat, abych ho opravil.

0 x 
			Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
						+1

0 x 
			Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
						MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
Kolem a kolem s ním souhlasím ... když udělám rack naráz, je to pěkný. Ale pokud je to v místech, kde se hodně něco mění, je to poctivě vyvázané naprd. Kromě toho to stejně je hezké jenom do prvního dalšího kabelu 

DarkLogic píše:Ještě pokračování k tomu včerejšímu úlovku...dnes jsem na to téma mluvil se správcem PC ve firmě, odkud je fotka, a navrhl jsem mu, že ač je to sebevražedná mise, tak bych mu v tom udělal pořádek. Když máme začít spolupracovat, ať je to v pořádku. Úplně mě ale dostal tím, že mi začal vysvětlovat, že tohle je vlastně nejlepší způsob zapojení, jelikož všechno hned najde. A kdyby to měl vyvazovat, že by prý nikdy nic nenašel a pro každé přidávání kabelů by to byla práce znova vyvazovat atd.
		0 x 
						Kdo někdy něco zkoušel s několika routery doma na stole, bude souhlasit také. Můžeš si pokaždé cvakat kabely na míru, ale nejpozději po třetím zapojení z toho máš gordický uzel.  

0 x 
			Si vis pacem, para bellum.
Tak jsem byl dnes na jedne oprave a tohle jsem si musel nafotit:
Jmenuji se Nasnostation2 a prosvitim Vam 3 patrovy dum. APcko pro notebooky v jednom 3 patrovem Dome

To vpravo maznuty je NSM5. A za temi stromy (kam zhruba miri TV antena), kdesi vdalce je 2km vzdalene AP v 5Ghz ke kteremu si to pripojovala. Klient volal ze mu nejde net. Email o tom ze se muzu zastavit me posilal celou sobotu a nedeli. Bylo v nem: zitra rano se muzete zastavit opravit internet. Prislo me to v nedeli vecer v 21.00 a mel jsem se stavit v sobotu v 8.00 

Jmenuji se Nasnostation2 a prosvitim Vam 3 patrovy dum. APcko pro notebooky v jednom 3 patrovem Dome

To vpravo maznuty je NSM5. A za temi stromy (kam zhruba miri TV antena), kdesi vdalce je 2km vzdalene AP v 5Ghz ke kteremu si to pripojovala. Klient volal ze mu nejde net. Email o tom ze se muzu zastavit me posilal celou sobotu a nedeli. Bylo v nem: zitra rano se muzete zastavit opravit internet. Prislo me to v nedeli vecer v 21.00 a mel jsem se stavit v sobotu v 8.00

0 x 

Tak taky pridam neco "odbornych" montazi "ISP" ve svem okoli  

- Přílohy
- 

- DSC_3490.JPG (157.71 KiB) Zobrazeno 1596 x

- 

- DSC_3457.JPG (92.78 KiB) Zobrazeno 1596 x

0 x