Zdravím, cca jednou za 14 dni se mi stává že se nějak divně zasekne jedna rocketa v režimu AP na který jsou 3 klienti. Díval jsem se do monitoringu a vždy tomu předchází větší vytížení CPU. Minule cca 30 - 40%, teď naposled to šlo nadoraz na 100%. Na rocketě přestane fungovat SNMP, přes ssh se nejde přihlásit, ale webový rozhraní překvapivě jde. Když se na to přihlásím přes web je na úvodní stránce všechno prázdný. Po resetu rockety přes webový rozhraní začne všechno zase normálně fungovat. FW je 5.5. Žádný závratný toky přes to netečou.
Nesetkal se s tím někdo? Co by to mohlo být za problém?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zajímavý problém s ROCKET M5
Zajímavý problém s ROCKET M5
- Přílohy
-
- Záznam celé obrazovky 6.8.2012 100623.bmp.jpg (98.6 KiB) Zobrazeno 1583 x
-
- Záznam celé obrazovky 6.8.2012 100658.bmp.jpg (111.71 KiB) Zobrazeno 1583 x
-
- Záznam celé obrazovky 6.8.2012 100750.bmp.jpg (137.69 KiB) Zobrazeno 1583 x
0 x
- midnight_man
Napájení - je tam AD155 B - tam bych problém nehledal - je na tom pověšená ještě 1 ROCKET M5 a 1 BULLET M5 a ty drží.
Signál :
2 klienti -55 až -60 oba NS M5 Loco
1 klient (hodně nenáročný klient) vzdálený 300m, připojený přes nějaký listí -75 někdy i hůř (má tam velký AirGrid M5) nicméně na emaily mu to stačí
Signál :
2 klienti -55 až -60 oba NS M5 Loco
1 klient (hodně nenáročný klient) vzdálený 300m, připojený přes nějaký listí -75 někdy i hůř (má tam velký AirGrid M5) nicméně na emaily mu to stačí
0 x
ja som mal problem s rocketom, ked na nom bol jeden klient s velmi zlym signalom (-80 a horsie, bol to taky pokus o jedno pripojenie). ten rocket sa mi sam od seba restartoval v neurcitych intervaloch od par krat denne az po raz za par dni. po odpojeni toho "zleho" klienta to zase zacalo behat normalne. a ten zly klient bol maly airgrid. inac tam bolo asi 7 dalsich klientov a zapnuty airmax.
tak skus sa zamerat na toto, mozno je to daco podobne.
tak skus sa zamerat na toto, mozno je to daco podobne.
0 x
- midnight_man